Hvordan spille inn musikk i HD med Macintosh-programvare

Apples Macintosh-operativsystemet er kjent for sin kompatibilitet med profesjonell innspilling programvare som Pro Tools. Pro Tools programvare er for den seriøse musiker eller produsent, og selskapet Digidesign, som produserer og produserer programvare, tilbyr tre forskjellige Pro Tools systemer. Den første, M-drevet, er for kompatibilitet med M-Audio maskinvare, inkludert USB, Firewire og PCI-grensesnitt. Pro Tools LE er forbrukeren nivå system som har et flertall, men ikke alle, av de funksjonene som finnes på yrket Pro Tools HD system. For opptak podcaster og vanlig audio, kommer Mac fullpakket med Garageband innspillingen programvare.

Bruksanvisning

Hvordan spille inn musikk i High Fidelity med Macintosh-programvare

1 Gå til Programmer-mappen, og klikk på Garageband programmet. Klikk på alternativet for å opprette et nytt musikkprosjekt. Navn prosjektet filen og lagre den på skrivebordet eller i en mappe hvor enkelt kan finne prosjektet.

2 Klikk på "Track" alternativet øverst på skjermen, og klikk deretter på alternativet "Slett spor" for å slette flygel instrument spor. Gå tilbake til sporet og klikk på "Nytt spor ..." alternativet. Velg "Virkelig instrument-spor" for å ta opp ved hjelp av den innebygde mikrofonen på Mac, eller klikk på "Software Track" hvis du bruker et instrument koblet til din Mac via USB eller MIDI.

3 Klikk på den røde opptaksknappen nederst i programmet, og trykk den igjen for å stoppe opptaket. Når du er ferdig med innspilling og redigering, kan du eksportere opptak til en enkelt MP3. Klikk på "Del" fra toppmenyen og klikk på "Export Song til disk" alternativet. For "Audio Settings" velg "Høyere kvalitet" fra rullegardinmenyen for den høyeste kvalitet. Legg til en plassering på datamaskinen der du enkelt kan finne filen og klikk på "Export" -knappen. Opptaket er nå i MP3-format i høyest mulig kvalitet med programvaren på din Mac.

4 Kjøpe og installere Pro Tools LE på Mac for høyest mulig opptakskvalitet. Sørg for at din Mac oppfyller alle systemkravene er nødvendige for Pro Tools programvare (se Ressurser nedenfor).

5 Les gjennom Pro Tools bruksanvisningen og lese elektroniske opplæringsprogrammer for ulike opptaksmetoder (se Ressurser nedenfor). Bare ta alle nødvendige spor og gjøre alle de miksing og redigering som du ønsker å gjøre. Når det er klart, kan du bruke Waves Maste studio verktøy for å mestre spor for lyd med studiokvalitet.