Hvordan spille inn video til en USB Flash Drive

Hvordan spille inn video til en USB Flash Drive


Innspilling av video kan referere til mange forskjellige enheter og metoder, men sluttresultatet når du tar opp video på en datamaskin, er at du overføre video fra en enhet til en lagringsplass på datamaskinen din. I dette tilfellet er det lagringsplass kommer til å være en flash-stasjon, som er en liten bærbar lagringsenhet (også referert til som en "minnepinne") som plugges inn i USB-porten.

Bruksanvisning

1 Koble videoenheten (det være seg et kamera, videospiller eller en annen enhet som er kompatibel) til datamaskinen. Det er primært tre typer ledninger som skal brukes til å koble enheten til datamaskinen. En S-Video ledning, en USB-ledning eller komposittkabler (det er bilder av alle disse ledningene i Resources). Når du finne ut hvilken ledning du trenger som går fra enheten til datamaskinen, kobler du enheten til datamaskinen og slå på både datamaskinen og videoenheten.

2 Start Windows Movie Maker ved å klikke på "Start", "Alle programmer" og "Windows Movie Maker".

3 Vent til Windows Movie Maker til å laste inn, og når den gjør det, klikker du på "Record" -ikonet på verktøylinjen øverst på Maker vinduet Windows Movie. Det vil se ut som en liten rød prikk ikon. Når du klikker på denne, vil "Record" dialogvinduet åpner. Velg hva kvalitet du vil spille inn videoen på ved å klikke på rullegardinmenyen ved siden av "Innstillinger".

4 Begynn å spille filmen på videoenheten, og klikk deretter på knappen merket "Record" i Windows Movie Maker posten dialogboksen. Windows Movie Maker vil da ta opp video som spilles fra videoenheten.

5 Vent på videoen til slutt å spille, klikk på "Stop" knappen under ordene "Digital video kamerakontroller." Stoppknappen ser ut som en firkantet ikon. Når du klikker på "Stop", et vindu som ber deg hvor du vil lagre videoopptaket.

6 Naviger til flash-stasjonen i "Save" -vinduet. Deretter tilordner innspilte video et navn. Til slutt klikker du på "Lagre" -knappen, og Windows Movie Maker vil lagre innspilt video til flash-stasjonen.