Hvordan spille YouTube-videoer Med JW Player

Hvordan spille YouTube-videoer Med JW Player


Du kan dele dine favoritt YouTube-videoer med verden ved å bygge dem i et JW Player. Denne Flash-spilleren ved Longtail video er passelig og spiller videofiler av ditt valg. Javascript-koden kreves for å legge spilleren krever kunnskap om programmering for å forstå. Men du trenger ikke å forstå koden for å bruke spilleren. Longtail Video automatiserer installasjonsprosessen og genererer kode for å vise YouTube-videoer på nettet.

Bruksanvisning

Installer JW Player

1 Fortsett til neste avsnitt hvis du allerede har JW Player. Ellers går JW Player nedlastingssiden på Longtailvideo.com

2 Klikk på "Last ned nå" -knappen. En pop-up vindu ber deg om å lagre ZIP-filen inneholder JW Player og andre nødvendige filene.

3 Klikk "Lagre" og klikk "OK" for å lagre ZIP-filen på harddisken.

4 Finn filen etter at den laster ned og dobbeltklikk på filen for å pakke ut innholdet i en mappe. Husk navnet på den mappen og dens plassering på harddisken. Dette er hvor du vil lagre en kopi av HTML-siders dokument.

Konfigurer Player

5 Naviger til Longtail.com sin "Setup Wizard" side. Klikk på "Velg en Eksempel Setup" drop-down boksen for å vise en liste med alternativer.

6 Klikk "JW Player med en YouTube-video", og klikk deretter på "Embed Parametere." To tekstbokser vises heter "Høyde" og "bredde". Standard høyde og bredde verdier vises ved siden av disse tekstboksene. Hvis du ønsker å bruke andre verdier som dimensjonene for JW Player, angir ulike høyde og bredde verdier i de aktuelle tekstboksene. Disse verdiene er i piksler.

7 Klikk på "Colors" og "Layout" koblinger hvis du ønsker å finpusse spillerens farger og visuelle stil. Etter å ha klikket disse koblingene, drop-down bokser og tekstbokser vises som lar deg velge dine ønskede farger og layout stil.

8 Klikk på "Colors" og "Layout" linker å finpusse spillerens farger og visuelle stil. Etter å ha klikket disse koblingene, drop-down bokser og tekstbokser vises som lar deg velge dine ønskede farger og layout stil.

9 Klikk på "Behavior", og klikk deretter på "Autostart" drop-down "menyen. Klikk på" Ekte "for å gjøre spilleren starte når Web siden lastes. Hvis ikke, klikker" False ".

10 Åpne et annet vindu eller fane, og navigere til YouTube hjemmeside. Dobbeltklikk på navnet på en video du ønsker å legge til JW Player. Videoen spilles.

11 Klikk på "Pause" og finn "Address" boksen øverst i nettleseren din, hvor du skriver inn nettadresser. Denne boksen inneholder videoens nettadresse.

12 Kopier denne nettadressen ved hjelp av musen og gå tilbake til Longtail Video *. Klikk på "File Properties" linken, og lim inn nettadressen du kopierte inn i "File" tekstboksen. Det URL ligner på denne:

http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DHIrMIeN1t11

1. 3 Klikk på "Update Preview og kode". Nettstedet viser en videospiller. Klikk på "Play" -knappen for å forhåndsvise YouTube-video. Finn "Kopier Din Code" tekstboksen under spilleren. Bruk musen til å kopiere denne koden til Windows utklippstavlen.

14 Start Notepad eller HTML-editor og åpne en av dine web sider.

Legg til Web Page

15 Lim inn koden du kopierte inn i dokumentet "body" -delen. Dette er Javascript-kode. Det bygger på JW Player inn i din webside.

16 Lagre dokumentet i samme mappe som inneholder JW Player-filene. Dette er mappen som inneholder filene du pakket ut i punkt 1.

17 Åpne mappen og dobbeltklikk HTML-dokumentet. Nettleseren din åpner og viser JW Player. Hvis du valgte "Autostart" alternativet under konfigurasjonen, spiller den valgte YouTube-video. Ellers klikker du på "Play" knappen for å se videoen.

18 Last opp din HTML-dokument og følgende tre filer til webserveren din når du er klar til å plassere din side på Internett: player.swf, jwplayer.js og swfobject.js. Når besøkende besøker websiden, vil de være i stand til å vise JW Player og spille av YouTube-video.

Hint

  • Fordi den innebygde JW Player er inne i en Javascript blokk, kan du plassere spilleren hvor som helst i dokumentet er "kropp" -delen. For eksempel, for å gjøre spilleren vises øverst på websiden, lime inn koden rett etter åpningen "body" tag. For å si det etter et annet element på siden din, for eksempel et bilde, lim inn koden etter dette elementet.