Hvordan spiller jeg en Handycam disk på datamaskinen min?

Hvordan spiller jeg en Handycam disk på datamaskinen min?


Sony Handycam videokamera tillater en person å spille inn video og ta bilder for avspilling direkte på en TV eller på en datamaskin. Brukere trenger ikke å stole på selve videokameraet for avspilling. Hvis du allerede har overført en video fra Handycam til en DVD-R / DVD-RW disk eller en video på en minnepinne, er det mulig å spille av filer fra disken eller minnepinne på datamaskinen, men det er skritt å ta for å sikre at det blir gjort riktig.

Bruksanvisning

Spille filer fra en forhåndsinnspilt Disk

1 Sett inn DVD i datamaskinens DVD-stasjon.

2 Finn videofilen på datamaskinen ved å åpne DVD-stasjon mappen (vanligvis angitt som "D" eller "E 'stasjon) og finne videofilen du ønsker å spille.

3 Klikk på filen for å begynne å spille. På noen datamaskiner, begynner DVDer spilles av automatisk så snart de er satt inn. Følg disse trinnene i tilfelle at datamaskinen ikke gjør det.

Spille av videoer fra Memory Stick

4 Slå på datamaskinen. Sett Sony Handycam minnepinnen inn i Memory Stick-sporet på datamaskinen. Datamaskinen må også være Advanced Video Coding (High Definition AVCHD) kompatibel.

5 Finn minnepinne stasjonen på datamaskinen. Det kan være lurt å referere til datamaskinens brukerhåndbok hvis du har problemer med å finne den. Den vil ha en bokstavbetegnelse og bør også ha minnepinne merkevare og produsent ved siden av den.

6 Finn filmfilen du ønsker å spille på minnepinnen og åpne filen.

Hint

  • Hvis datamaskinen ikke har en minnepinne slot, så må du spille av filmer fra en DVD.
  • For å finne ut om datamaskinen er AVCHD-kompatibel, åpne Kontrollpanel og se opp systemfunksjoner og videofunksjonalitet.
  • Sony Handycam er ikke kompatible med visse datasystemer. Du må kanskje se i brukerhåndboken for Handycam å se om datamaskinen din er kompatibel. Enhver Sony VAIO merkevare bærbare vil være kompatibel med Handycam.