Hvordan splitte strenger Bruke Java

Java programmeringsspråk lagrer tekst data i en datatype kjent som en streng. Java har mange innebygde funksjoner for å manipulere strenger. En veldig nyttig streng manipulasjon funksjon er delt. Split koteletter opp en streng i mange sub-strenger og lagrer resultatet i en rekke strenger. Du kan angi en spesiell skilletegn streng som forteller delt funksjon hvor du skal kutte strengen. Denne typen streng manipulasjon er veldig praktisk når du har en stor streng og ønsker å dele den opp i mer håndterbare biter.

Bruksanvisning

1 Laste NetBeans IDE ved å klikke på programikonet. Når programmet laster, naviger til "New" og "New Project" og velg "Java Application" fra listen til høyre side av skjermen. En ny kildekode-filen vises i NetBeans tekst editor. Kildekoden filen inneholder en tom viktigste metoden.

2 Erklærer en streng objekt og tilordne den enkelte data. Du kan gjøre dette ved å skrive noe sånt som dette i løpet av de klammeparenteser av den viktigste metoden:

string str = "Jan-Feb-Mar-Apr-May";

3 Erklærer en rekke strenger som vil holde alle under strenger som følge av delingen drift. Skriv følgende under uttalelsen skrevet i forrige trinn:

string [] str_array;

4 Splitte strengen "str" ​​ved å kalle delt funksjon, ved hjelp av tegn "-" som skilletegn. Tilordne resultatet til array "str_array." Dette kan utføres i ett trinn ved å skrive den følgende:

str_array = str.split ( "-");

5 Skriv ut hvert sub-streng i rekken "str_array" av looping over det med en for loop. Skriv følgende for å gjøre dette:

for (int i = 0; i <str_array.length; i ++) {System.out.println (str_array [i]);}

6 Kjør programmet ved å trykke F6. Programmet utgang ser slik ut:

jan

februar

mar

april

Kan