Hvordan spore telefonsamtaler med Google Analytics

Hvordan spore telefonsamtaler med Google Analytics


Med Google Analytics integrert program, kan du begynne å spore telefonsamtaler og se resultatene i Analytics dashbordet. Noen programmer krever at du anskaffe et nytt telefonnummer som du må bruke for å spore mens andre tilordne et nytt nummer, men videre disse samtalene direkte til et telefonnummer som du selv velger. Noen apper i Google Analytics Gallery ikke integreres med Analytics dashbordet, men likevel er i stand til å hjelpe deg med å spore telefonsamtaler. Hver app nettsted har en litt annen sett med instruksjoner, men følger du samme fremgangsmåte.

Bruksanvisning

1 Gå til google.com/analytics i datamaskinens nettleser, og hold den over "Produktet" fanen på den øverste menylinjen og klikk på "Analytics Apps Gallery" alternativet.

2 Klikk på "Phone Call Sporing" link fra venstre kolonne under "Etter kategori" -delen.

3 Bla gjennom de tilgjengelige ringe sporing apps og velge en som passer dine personlige eller profesjonelle behov. Per dato for denne publikasjonen, har du 20 call-sporing apps å velge mellom.

4 Klikk på tittelkoblingen for programmet du er interessert i å bruke. På neste side, klikk på "Visit Site" linken. Meld deg på tjenesten på nettstedet, og følg deretter de nødvendige skritt for å integrere Google Analytics med nettstedets telefonnummer eller telefon sporing av tjenesten.

5 Gå til google.com/analytics, og deretter logge inn på kontoen din og ta sporingskoden for Google Analytics. Sporingskoden vanligvis begynner med bokstavene "UA" etterfulgt av en tallrekke. Det vises over nettstedet profil.

6 Gi Google Analystics sporingskoden til samtalen sporing nettstedet du valgte. Lagre sporingskoden på nettstedet, slik at det kan begynne å spore telefonsamtaler. Hvis området krever noen ekstra handlinger på din del, vil den lede deg herfra, men noen vil ikke kreve ekstra trinn utover dette punktet.