Hvordan Start & Velg Riktig Boot Device For Virtual PC?

Hvordan Start & Velg Riktig Boot Device For Virtual PC?


Virtual PC er et Windows-basert program for tiden utviklet av Microsoft som tillater brukere å kjøre flere nesten-emulert datamaskiner på en maskin. Ved å installere Virtual PC brukeren kan kjøre forskjellige operativsystemer samtidig på en maskin. For den generelle bruker, tilbyr programmet muligheten til å kjøre eldre operativsystemer på deres nåværende datamaskin hvis de ønsker å kjøre eldre programmer som ikke lenger kjører på moderne maskiner. I utgangspunktet designet for å tillate fleksibilitet gjennom programvaren på en maskin, Virtual PC har nå USB-støtte, skriver omdirigering, smartkort omdirigering, integrasjon med Windows Utforsker og mappe integrering, uttalte Microsoft.com.

Bruksanvisning

Hvordan velge et Riktig Boot Device

1 Først laste ned Virtual PC på datamaskinen din. Deretter dobbeltklikker du på Virtual PC og installere programmet. Når programmet først starter vil det lede deg gjennom en veiviser for å bidra til å sette opp og konfigurere en virtuell maskin. Når spurt om å velge et alternativ for å opprette en ny emulering eller legge til en eksisterende, velg "Opprett en virtuell maskin." Deretter velger du hvilket operativsystem du har tenkt å installere på den virtuelle maskinen og hvor mye RAM du ønsker å bevilge for det. Til slutt velger å opprette en ny virtuell harddisk.

2 Med Virtual PC installert og en virtuell maskin satt opp, er det på tide å installere operativsystemet på den virtuelle harddisken. Sett operativsystem-CDen i CD-stasjonen, lukker automatisk start vinduet hvis det dukker opp. Åpne Virtual PC, men velger setting, ikke begynn den virtuelle maskinen ennå. Finn CD / DVD-stasjon, hvis det er satt som den sekundære kontrolleren klikke boksen til høyre på skjermen merket "Fest CD eller DVD-stasjonen til sekundær IDE-kontrolleren." Dette vil gi operativsystemet CD for å starte opp så snart den virtuelle maskinen er slått på. Lukk vinduet Innstillinger ved å klikke "ok".

3 På Virtual PC Console-skjermen, klikker du på "start" for å starte den virtuelle maskinen. Med riktig oppstartsenhet valgt å installere operativsystemet, følger du instruksjonene på skjermen for å starte installasjonen. Etter at operativsystemet er installert, bruke litt tid på den virtuelle maskinen for å sikre at det fungerer som det skal. Men før du starter opp den virtuelle maskinen, går du tilbake til Innstillinger. Finn CD / DVD-stasjon, og velg på nytt i boksen til høyre side av skjermen og lukke vinduet Innstillinger ved å klikke "ok". Dette vil sette riktig oppstartsenhet for å kjøre den virtuelle maskinen.

Hint

  • Den riktige oppstartsenhet avhenger av omstendighetene. Hvis du ikke har installert et operativsystem på den virtuelle maskinen ennå, er det CD / DVD-stasjonen riktig oppstartsenhet. Når operativsystemet er installert, er standardoppstartsenhet riktig enhet.
  • Husk, Virtual PC emulerer en annen datamaskin med din egen. Du må installere et operativsystem for den virtuelle maskinen for å starte opp.
  • Husk også å velge om igjen "Fest CD eller DVD-stasjonen til sekundær IDE-kontrolleren" før du starter den virtuelle maskinen etter installasjon av operativsystemet.
  • Virtual PC aksepterer kun lisensierte operativsystemer for installasjon på den virtuelle maskinen det skaper.