Hvordan starte min egen Clothing Company Online

Hvordan starte min egen Clothing Company Online


Internett er et utmerket sted å selge klær. Online, små designere og forhandlere er i stand til å nå et globalt marked og konkurrere med store varehus. Dette gjør at nisjebutikker for å nå sine ønskede forbruker. Starte bedrift er så enkelt har med ditt produkt, nettside og bli kjent. Selge klær på nettet krever detaljerte beskrivelser for størrelse og struktur, samt massevis av bilder. Vil du modellere klær selv, leie noen andre, eller bruke en utstillingsdukke? Viser hvordan klær ser på en person som er viktig for en online klesbutikk, som kunden ikke kan prøve på plagget før du kjøper den.

Bruksanvisning

1 Kontakt grossister av den type klær du ønsker å selge. Engros er en virksomhet sikt, noe som betyr at du kjøper det til en billigere pris enn den prisen som du selger den. Forskjellen heter mark-up, og dette er din fortjenestemargin. Prisen per artikkel av klær på engros reduseres hvis du kjøper i bulk. Du kan bruke elektroniske kataloger for å finne grossister av bestemte typer klær (se Ressurser).

2 Send en e-post til grossist. Skissere hva du er interessert i, og spør når du skal ringe til ytterligere å diskutere. Ta med ditt eget telefonnummer og kontaktdetaljer.

3 Vurdere å kjøre en drop-skipet selskapet. Det betyr at du jobber tett med en produsent, eller drop-rederiet, som holder produktene for deg. Når du mottar en ordre, passerer du det videre til selskapet som deretter direkte skip i bestilling til kunden. Dette betyr at du ikke trenger å holde en opptelling og elementer kan sendes raskt. Ulempen er at det andre selskapet tar et kutt fra salget.

4 Bruk dine egne klær logo / bilde design ved å kontakte print-on-demand-skrivere. De vil være i stand til å skrive ut logoer og bilder på klær. Finn print-on-demand-skrivere gjennom elektroniske søkemotorer eller i telefonkataloger, som ligger under "Skrivere".

5 Lag ditt nettsted. Bruk en eksisterende online mal, designe din egen, eller leie en profesjonell til å designe ditt nettsted.

6 Sett opp en e-handel konto, og last opp dine produktdetaljer for det. Du trenger også å plassere utsjekking linker til ditt nettsted. Dette vil tillate kundene å betale online med et debet- eller kredittkort.

7 Host ditt nettsted på Internett. Det er mange hosting tjenester som er tilgjengelige, og de alle lade ulike priser for ulike tjenester. Velg den som passer dine behov best. Når du har vert ditt nettsted det er live. Registrer deg hos søkemotorene.

Hint

  • Skriv en blogg om butikken for å trekke oppmerksomhet.
  • Jo mer du kjøper samtidig fra print-on-demand-skrivere, billigere utskriften vil bli.
  • Vurder å bruke søkemotor optimalisering når du oppretter din nettside. Dette betyr å bruke søkeord for å gjøre det enklere for en søkemotor for å finne ditt nettsted.