Hvordan starte opp en Microsoft Outlook-konto

Hvordan starte opp en Microsoft Outlook-konto


Microsoft tilbyr Windows-brukere en e-postklient som heter Microsoft Outlook. Ved hjelp av Microsoft Outlook bidrar til å holde din e-post organisert, letter prosessen med å laste ned e-post og store filer, og gir deg bruk av vCard til forretningsformål. Enhver e-postadresse kan settes opp i Microsoft Outlook; alt du trenger å vite er utgående og innkommende servere, noe som lett kan fås fra tjenesteleverandøren eller e-post vert, for eksempel Yahoo eller Google. Sette opp en ny e-postkonto i Outlook tar bare noen få sekunder, og du er på vei til organiserte og profesjonelle e-post utveksling.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Outlook og tillate programmet å laste.

2 Gå til "Verktøy" og deretter "Kontoer." Dette vil få opp en kontoadministrasjon boks. Klikk "Legg til" og deretter "Mail."

3 Følg instruksjonene på skjermen for å sette opp e-postkonto i Outlook. Det vil først spørre deg om visningsnavnet du ønsker å vise på din e-post. Skriv inn navnet, og klikk deretter på "Next".

4 Skriv inn hele e-postadressen du bruker for å sette opp kontoen, for eksempel [email protected] Klikk "Next". Skriv inn POP3 (innkommende) server og SMTP (utgående) server av e-postadressen. Hvis du ikke vet dette, ta kontakt med tjenesteleverandøren eller e-postleverandøren for å finne dem. De fleste ganger de er som din e-postadresse. For eksempel: pop.yahoo.com eller smtp.yahoo.com. Klikk "Next".

5 Skriv inn passordet som er tilknyttet denne e-postkontoen, og klikk "Next". Dette vil bringe deg til en forbindelse satt opp skjermen. Velg tilkoblingstype du bruker til å koble til Internett, og klikk "Next", deretter "Finish" og din e-post er nå klar til å brukes i Outlook.