Hvordan starte opp til BIOS på en ASUS

Hvordan starte opp til BIOS på en ASUS


Din ASUS hovedkortet bruker en spesiell flash-minne brikke kalt BIOS (basic-input-output-system) til å lagre maskinvareinnstillingene for datamaskinen. Hvis du ønsker å gjøre endringer i hvordan datamaskinen starter, overklokke prosessoren eller oppdatere BIOS, må du vite hvordan du skal gå inn i BIOS-innstillingene området ASUS hovedkort firmware.

Bruksanvisning

Hvordan Enter BIOS på en datamaskin uten ASUS Logo Screen

1 Trykk på "Delete" -tasten gjentatte ganger mens datamaskinen kjører på "Power On Self Test." POST er en test som datamaskinen utfører for å sikre harddisk, minne og prosessor er installert og fungerer.

2 Se i brukerhåndboken som fulgte med ASUS hovedkort eller datamaskinen for beskrivelser og forklaringer på de forskjellige BIOS-innstillingene.

3 Gjør de ønskede endringer i BIOS og klikk på "Lagre endringer og avslutt" knappen eller alternativet. Datamaskinen vil starte på nytt.

Hvordan Enter BIOS hvis Computer Viser et ASUS Logo Screen

4 Trykk på "Tab" tasten på tastaturet så snart ASUS logoen vises på skjermen. Dette vil ta deg til datamaskinen POST-skjermen. Du må trykke på "Tab" tasten så snart du ser logoen skjermen eller POST vil fullføre før du kan få til skjermen.

5 Trykk på "Delete" -tasten for å gå inn i BIOS på datamaskinen. Hvis du blir bedt om å gjøre det, gå inn i BIOS passordet.

6 Se i ASUS hovedkort brukerhåndboken for informasjon om BIOS-innstillinger. Gjør endringer etter behov og spare. Datamaskinen vil starte på nytt.

Hint

  • I sjeldne tilfeller må du trykke på "Ins" eller "Sett inn" -tasten for å komme inn i BIOS på noen eldre ASUS hovedkort.
  • Dersom du gjør endringer i minne og prosessor innstillinger, bør du ikke utføre mer enn én endring av gangen. Oppstart av datamaskinen for å se om det går jevnt før du gjør en endring i BIOS. Hvis du får problemer på grunn av endringer i BIOS, vil du da kunne fikse det ved å bytte den siste endret innstillingen tilbake til sin opprinnelige tilstand.
  • Ikke gjør endringer i BIOS på hovedkortet ditt med mindre du virkelig trenger det. Noen endringer i BIOS kan føre til problemer og kan forhindre operativsystemet fra lasting eller kjører riktig.