Hvordan starte opp Windows fra en ekstern harddisk

Hvordan starte opp Windows fra en ekstern harddisk


Datasystemer alltid synes å bryte ned når vi er minst forberedt og mest sårbare. For brukere som liker å ta forholdsregler, det finnes måter å unngå panikk og angst involvert i disse meltdowns ved å holde en sikkerhetskopi av Windows på en ekstern lagringsenhet. Som i 2010, de fleste datamaskiner har muligheten til å starte opp fra en USB-enhet, slik at brukerne kan trygt lagre en ren kopi av Windows som kan nås av en datamaskin via en ekstern harddisk.

Bruksanvisning

1 Start datamaskinen, og trykk den angitte knappen på skjermen for å gå inn i BIOS-innstillingene leder av datamaskinen. Vanligvis er standardinnstillingen for denne konfigurasjonen er F1 eller F2.

2 Bruk piltastene til å navigere i BIOS-innstillinger menyer, og åpne Boot Order menyen.

3 Kontroller at du kan starte opp datamaskinen via USB eksterne enheter ved å sjekke listen over enheter i oppstartsrekkefølgen av systemet. Bruk kontrollene som er oppført på skjermen for å flytte USB-enheten til toppen av menyen for oppstartsrekkefølge.

4 Lagre endringer i BIOS-innstillinger-menyen, og slå av datamaskinen.

5 Plugg inn USB-enheten med Windows installert i datamaskinens USB-port direkte. Ikke koble enheten via en USB-hub.

6 Start maskinen med den eksterne harddisken koblet til og slått på. Systemet skal søke etter eventuelle oppstartbar installasjon av Windows via USB-port enheter før du søker den lokale harddisken og / eller optiske diskstasjoner.