Hvordan Stopp abonnement for Facebook-samtaler

Facebook-meldinger kan du eller dine venner til å starte samtaler med flere personer, noe som skaper en gruppesamtale hvor alle er inkludert i meldingen kan delta. I en gruppesamtale, får du varsler på Facebook og noen ganger via e-post når noen oppdaterer eller svarer på samtalen. Dette kan føre til et stort antall meldinger og e-post. For å stoppe dette, bare si opp abonnementet fra Facebook samtalen.

Bruksanvisning

1 Logg inn på Facebook med din e-postadresse og passord. Klikk på "Meldinger" knappen ved siden av Facebook-logoen. Den "Meldinger" -knappen er ikonet formet som to talebokser.

2 Klikk på samtalen mellom mer enn én venn i innboksen for å åpne meldingen til samtalen siden. Klikk på "Handlinger" -menyen i øvre, høyre hjørne av samtalen for å utvide rullegardinmenyen.

3 Klikk "La Conversation" i rullegardinmenyen. Trykk på den blå "La Conversation" -knappen i popup-advarsel vinduet for å bekrefte din beslutning. Du er umiddelbart meldt fra samtalen.

Hint

  • Vær oppmerksom på at alle som er involvert i samtalen vil se at du har sluttet å abonnere på oppdateringer fra gruppemelding.