Hvordan Stopp Auto Dialer

Hvordan Stopp Auto Dialer


Auto dialer er en trojansk web dialer virus som installerer seg på din datamaskin uten din viten eller tillatelse. Auto dialer bruker en trojansk agent som først kobler deg fra din eksisterende oppringt Internett-tilkobling. Det er automatisk ringer et ukjent nummer, ved hjelp av telefonlinjen for å koble til Internett, noe som resulterer i dyre telefonregninger. Det skremmende om denne trojanske virus er at den utfører denne prosessen uten din viten. Den mest effektive måten å stoppe automatisk urskiven er ved hjelp av en pålitelig anti-virus program.

Bruksanvisning

1 Koble telefonlinjen fra modemet. Dette vil sikre at du ikke er koblet til Internett ved hjelp av en dyr ekstern tilkobling.

2 Fjern auto dialer ved hjelp av Avira anti-virus program (se Ressurser). Avira er et freeware program som har en rask skanning hastighet. Ifølge CNET, er Avira sin antivirus og fjerne evne lett kan sammenlignes med den betalte versjonen. Kjør en fullstendig skanning og følg instruksjonene på skjermen guidet instruksjonene for å fjerne auto dialer Trojan.

3 Fjern auto dialer ved hjelp av AVG anti-virus program (se Ressurser). AVG Free Edition tilbyr deg en anti-spyware-motoren som vil oppdage noe spyware eller adware som har kommet inn datamaskinen sammen med auto dialer Trojan. Kjør en fullstendig skanning og følg de enkle instruksjonene på skjermen for å fjerne auto dialer.

4 Fjern auto dialer bruker Norton antivirus-programmer (se Ressurser). Norton leveres med mange splitter nye bærbare og stasjonære. Men i motsetning til Avira og AVG, Norton tilbyr bare en 30-dagers prøveperiode gratis. Nortons «Live Updates" funksjonen oppdaterer ofte programmet med nye virusdefinisjoner for å gi deg det siste innen trojanske virus beskyttelse.

Hint

  • Hold et øye på telefonen regninger å sørge for at det ikke er noen ukjent antall lading deg.