Hvordan Stopp Facebook Creeping

Hvordan Stopp Facebook Creeping


Facebook "snikende" er kjent som utøving av annen Facebook-bruker ser gjennom innholdet for profilen din for å finne ut informasjon om deg. Dette inkluderer veggen innlegg, bilder og biografisk informasjon. Facebook krypende kan referere til handlinger foretatt av en venn eller en tilfeldig bruker. I mange tilfeller kan Facebook kryp ikke referere til noe negativt om det er en venn som ser på din informasjon. Hvis du ikke ønsker fremmede for å være i stand til å finne ut personlig informasjon om deg, vil du trenger for å sikre personverninnstillingene ikke tillater det.

Bruksanvisning

Privatliv

1 Logg inn på Facebook-kontoen, og klikk på "Personverninnstillinger", som ligger i øverste høyre hjørne, i "Account" drop-down menyen. Dette vil ta deg til en side som viser mange forskjellige fasetter av din Facebook-profil, og angir hvem som kan se hvert aspekt.

2 Velg "Friends Only" alternativet for alle delene av din personlige profil. Facebook vil gi visuell bekreftelse på at dette alternativet er valgt ved å vise prikker i "Friends Only" kolonnen ved siden av hver fasett av profilen din, uten prikker på annen kolonne.

3 Klikk på "Apply Disse Settings" for å fullføre endringen i personvernalternativer. Dette vil sikre at kun brukere som du har utpekt som venner vil være i stand til å vise noe av innholdet for profilen din.

Hint

  • Ikke godta venneforespørsler som er fra noen som du ikke personlig kjenner og føler deg komfortabel med. Dette vil eliminere alle negative Facebook creepers fra å vise din personlige informasjon.
  • Stopp spesifikk informasjon blir delt til enkelte venner ved å tilpasse personverninnstillingene for å blokkere disse personene. Velge "Tilpass Settings" alternativet på "Personverninnstillinger" siden vil gi deg muligheter til å oppnå dette.
  • Du kan ikke stoppe all Facebook krypende. Så lenge du har en Facebook-konto, og har utpekt andre brukere som venner, vil du dele litt informasjon med dem.