Hvordan Stopp Feil 10000050

Hvordan Stopp Feil 10000050


Feilkode 10000050 er et sidefeil minnefeil som påvirker Windows XP-maskiner. Denne feilen er også kjent som Stop-kode 0x50. Det oppstår vanligvis som en del av en BSOD (Blue Screen of Death) melding som kan vises når du bruker et grafisk intense program. Siden feil vanligvis indikerer at noen sektor av hukommelse er utilgjengelig av en eller annen grunn, vanligvis på grunn av en førerfeil. Låsing ned den eksakte årsaken til en sidefeil feil er vanligvis en elimineringsprosess.

Bruksanvisning

1 Skann datamaskinen for virus. Virus aktivitet kan påvirke DLL (Dynamic Link Library) filer som styrer hvordan skjermkortet fungerer.

2 Last ned de mest up-to-date driverne for skjermkortet. Drivere er avhengig av produsenten av skjermkortet, enten ATI eller Nvidia.

3 Klikk "Start" og deretter skriver du inn "Memory" i søkefeltet. Windows Memory Diagnostic verktøyet skal være det eneste alternativet. Klikk på den og velg "Start på nytt nå og Se etter problemer" alternativet. Dersom alvorlige feilene fortsetter, må du bytte ut minnet (RAM) i datamaskinen.

Hint

  • Etter hvert trinn i prosessen, forsøk å gjenskape hva som forårsaket feilen. Det er best å gjøre hvert trinn i begge tilfeller, men om datamaskinen fungerer som normalt uten ytterligere feilsøking, er det fint å stoppe.
  • Minnet skanningen kan ta flere timer, så det er best å kjøre den over natten.