Hvordan Stopp Internett Browser fra Arbeids

Nettlesere gjør det mulig for brukere å vise innhold på World Wide Web. Men noen ganger, kan du ikke ønsker å ha lett tilgang til Internett. For eksempel kan du oppleve at det begrenser produktiviteten mens du arbeider eller at barn kan utsettes for upassende innhold. En metode for å bekjempe begge problemene er å deaktivere nettleseren. Det er mulig å gjøre det midlertidig eller permanent.

Bruksanvisning

1 Arbeid frakoblet. Nettlesere inkluderer vanligvis dette alternativet hvis brukerne ønsker å koble fra Internett, men fortsetter å jobbe med sider fra nettsteder de har besøkt nylig. Å arbeide offline i Mozilla Firefox, for eksempel, klikk på "File" i navigasjonslinjen og klikk "Arbeid frakoblet." I Internet Explorer, klikk på "Verktøy" og velg "Work offline".

2 Koble Internett-tilkobling. Høyreklikk på ikonet Internett på oppgavelinjen nederst på skjermen. Klikk "Koble fra" og klikk på navnet på Internett-tilkobling.

3 Deaktiver nettverkstilkobling. Klikk på "Start" -knappen, og klikk "Control Panel". Klikk på "Nettverk og Internett" og velg "Network Sharing Center." Velg "Administrer trådløse nettverk" på venstre side av vinduet. Høyreklikk på nettverket leverer Internett-tilkobling, og klikk "Fjern nettverk." Nettleseren kan ikke fungere uten en Internett-tilkobling.

4 Sett en annen nettleser som standard for å deaktivere den aktuelle nettleseren. Hvis du ønsker å bruke Firefox i stedet for Internet Explorer, for eksempel, klikk på "Verktøy" og velg "Alternativer". Klikk på "Avansert" øverst i dialogboksen, velg kategorien "Generelt" og klikk på "Sjekk nå" -knappen. Klikk på "Yes" for å gjøre nettleseren standard.

5 Avinstallere nettleseren hvis det ikke lenger er nødvendig. I Windows Vista og Windows 7, klikker du på "Start", velg "Control Panel" og klikk "Avinstaller et program" under "programmer". Høyreklikk leseren i listen over programmer, og klikk "Avinstaller." Følg instruksjonene for å avinstallere nettleseren fra datamaskinen.