Hvordan Stopp Norton Annual Renewal

Norton AntiVirus er et ledende antivirusprodukter. Det beskytter datamaskinen mot spionprogrammer, hackere og virus. Du kan kjøpe programvare på CD eller laste den ned. Når du abonnerer på Norton, er en automatisk årlig fornyelse aktivert. Norton nettsted sier den automatiske fornyelsen vil bidra til å sikre det er ingen hull i datamaskinens beskyttelse og sparer tid fordi du ikke trenger å bekymre deg for å fornye programvaren selv. Hvis du ikke ønsker automatisk fornyelse, må du melde deg ut på egen hånd.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Norton konto på deres hjemmeside.

2 Skriv inn din e-postadresse og passord.

3 Klikk på "Logg inn".

4 Se på toppen av Norton-konto side. Finn fanen som sier "Automatisk fornyelse" og klikk på den.

5 Finn produkt (er) som automatisk årlig fornyelse du vil avbryte. Når du identifisere programvaren, klikker du på haken i boksen under "på." Haken skal forsvinne.

6 Klikk "update" nederst på siden. Nettsiden vil minne deg på at du er nødt til å fornye Norton-produktet selv når den utløper. Klikk "tilbake" for å gå tilbake til andre Norton-tjenester.

Hint

  • Husk at så snart du laste ned Norton anti-virus, er årlig automatisk fornyelse automatisk aktivert.
  • Du kan velge bort automatisk årlig fornyelse på Symantec nettstedet hvis du ikke finner produktet ditt på Norton liste.
  • Hvis du ønsker å starte årlig fornyelse, bare følg de samme trinnene, men sørg for at "på" er avmerket på automatisk fornyelse side.