Hvordan Stopp verifikasjoner på Facebook

Facebook bruker standard "Captcha" verifikasjoner for å hindre programmer og spammere fra å sende for mange meldinger eller venneforespørsler til andre brukere. Disse Captcha verifikasjoner noen ganger vises i andre aktiviteter, for eksempel kommentarer. Dessverre, hvor lenge du har hatt kontoen din har ingen betydning for disse verifikasjoner. Men du kan slå dem av ved å bekrefte Facebook-kontoen din. To måter eksisterer for å bekrefte kontoen din. Legge til en høyskole eller universitet som gir deg en e-postadresse på Facebook-kontoen automatisk bekrefter det. En mobiltelefon kan også brukes til å verifisere kontoen din.

Bruksanvisning

1 Åpne din foretrukne nettleser og logge inn på Facebook-kontoen. Flytt om nettstedet som vanlig til en Captcha vises, eller klikk på Facebook "Request Code" linken for å starte umiddelbart.

2 Klikk på "Bekreft" linken under Captcha hvis du ikke klikker på "Request Code" link. Velg land fra listen og skriv inn mobilnummer. Klikk "Bekreft".

3 Vent på SMS til vises i telefonen. Skriv inn koden du mottok på SMS i boksen i nettleservinduet for å fullføre verifisere kontoen din.