Hvordan stoppe Gjentatt EULA i Office 2003 Professional

Office 2003 Professional har vist en bug i noen versjoner av Windows som forårsaker det å be brukeren om å godkjenne lisensavtalen for sluttbrukere på hver oppstart av Office, når det er ment for å be om dette bare på første oppstart. Ofte godta lisensavtalen i en forekomst av Office kjøre med administratorrettigheter vil løse dette problemet.

Bruksanvisning

1 Naviger til Office kjørbar mappe. Dette er vanligvis i en mappe som: C: \ Programfiler \ Microsoft Office \ Office11 hvor "C: \" er uansett stasjonen inneholder Windows-installasjonen. Den numeriske suffiks på den siste katalogen kan endre seg, men for Office 2003 vil det trolig være 11.

2 Finn den kjørbare for Office delprogrammet (Word, PowerPoint, Excel) som viser den EULA problem. Hvis flere Office-programmer har problemet, gjentar du disse trinnene for hver enkelt.

3 Høyreklikk på den kjørbare og velg "Kjør som administrator." Du må kanskje oppgi passordet for Windows installere. Office-programmet vil starte opp med administratorrettigheter.

4 Godta lisensavtalen for hva som vil forhåpentligvis være den siste tiden, så lukker programmet. Du skal nå være i stand til å åpne den normalt uten EULA ergrelse.