Hvordan stoppe Komme forespørsler på Facebook

Mens Facebook fungerer som et flott nettsted og verktøy for å holde kontakten med gamle venner, få nye venner, og utvide nettverket ditt, får for mange forespørsler om å delta i grupper og legge til programmer kan tendens til å være irriterende. Heldigvis er det veldig lett å slutte å få disse forespørslene.

Bruksanvisning

Hvordan stoppe Komme forespørsler på Facebook

1 Logg inn på Facebook med ditt brukernavn og passord.

2 På neste side, hjemmesiden din, klikk på forespørsler linken under "statusoppdateringer." En ny side vil komme opp med forespørsler fra dine venner til å legge til programmer eller grupper.

3 For hver forespørsel som dukker opp, klikk på "Ignorer forespørsler fra denne vennen." Dette vil gjøre det slik at når en bestemt venn sender deg en invitasjon eller forespørselen i fremtiden, vil Facebook blokkere det uten å varsle personen sender det til deg.

4 Denne prosessen vil ta tid, men etterhvert vil du slutte å få forespørsler. Denne metoden kan du også godta invitasjoner og forespørsler fra bare noen få utvalgte, som folk du stoler på til å sende deg forespørsler som du vil være interessert i.

Hint

  • Vær oppmerksom på at når du blokkerer forespørsler fra en venn, kan du ikke angre denne handlingen.