Hvordan Stream musikk til Hi-Fi

Hvordan Stream musikk til Hi-Fi


Streaming av musikk er et flott alternativ til å laste ned og øker i popularitet som flere tjenester tilbyr tilgang til sine kataloger gjennom abonnement. Strømmer ikke høres så flott ut når spilt gjennom tinny PC-høyttalere eller billig hodetelefoner. Det er enkelt å koble datamaskinen til Hi-Fi-system og nyte strømmer på nær CD / WAV kvalitet.

Bruksanvisning

1 Sjekk maskinvaren. Før du kobler en datamaskin til en hi-fi-system, må du bestemme hvilken lydkabel er nødvendig. Kontroller datamaskinens lyd ut portene på baksiden av sin lydkort og hi-fi audio i havner. Du vil mest sannsynlig kreve en 3,5 mm jack til dobbel phono bly.

2 Kjøp en lydkabel. Besøk en datamaskin jernvarehandel eller søk etter en online forhandler som selger den nødvendige kabelen.

3 Koble kontakten til datamaskinens lydutgang, som vanligvis er svart og ofte har en lyd ut-symbolet ved siden av den. Deretter kobler du phonoplugger til en av hi-fi-aux audio i havner.

4 Konfigurer programvaren. Naviger til "Control Panel" gjennom "Start" -menyen og velge lydinnstillinger i "Lyder og lydenheter." Still inn volumet til "High" på den første "Volume" -kategorien og velge andre innstillinger i henhold til dine preferanser.

5 Last ned en mediespiller, hvis du ikke allerede har en installert. Noen stream tjenester krever ekstra programvare eller plug-ins som skal installeres på maskinen din. Mediespillere er Real Player og Windows Media Player. Hvis ekstra plug-ins er pålagt å streame media, vil du bli bedt om å laste dem ned.

6 Finn musikk å streame. Naviger til MySpace, Soundcloud, radiostasjoner, YouTube eller andre tjenester som streamer musikk gratis. Alternativt kan du registrere deg for et abonnement fra en elektronisk katalog for tilgang til et bibliotek med millioner av låter.

Hint

  • Kjøp en høy kvalitet lydkabel danne en pålitelig forhandler. Kvaliteten på kabelen kan drastisk påvirke lydkvaliteten på strømmen.