Hvordan studere for GED gratis på nettet

Hvordan studere for GED gratis på nettet


The General Education Degree, eller GED, er en grad du kan motta i stedet for high school diplom. Graden beviser at du har den kunnskapen som trengs for å oppgradere fra videregående skole. De fleste steder som krever en high school diplom vil også godta en GED for kravet sitt. Uten en GED, er det lite sannsynlig at du vil være i stand til å få en jobb som krever en videregående utdanning. Selv om du må ta GED i akkreditert testfasilitet, kan du studere for GED gratis på nettet.

Bruksanvisning

1 Klikk på GED gratis nettsted oppført under Referanser, eller gå til en annen lignende GED nettside. Klikk på "Start Free Online GED Course." Deretter skriver du inn informasjon for å starte GED kurset. Ta klasser på GED først, slik at du vet hva du kan forvente med testen.

2 Gå til Test Prepreview nettstedet og klikk på "GED Test Study Guide" og "Test Flashcards" i teksten for å se disse sidene. Scroll ned på Test Prepreview nettstedet og klikk på hver av modulene i studiet for å ta egenvurdering tester. Disse testene vil fortelle deg hvilke av fagene du har det bra i, og som du må studere mer for. Du kan også klikke på "Self Improve Directory" for en liste over lenker og sider som vil hjelpe deg å forbedre din tekst angst, studere ferdigheter og kunnskapsnivå.

3 Besøk Pass GED nettstedet. Klikk på "1" for å starte det første skrittet, en gratis, online GED teoriprøven. Når du har tatt det, vil du vite hva din klasse ville vært hvis dette hadde vært en reell GED test. Deretter klikker du på "2" for å friske opp dine high school klasser. Velg fag der du ikke gjorde ditt beste på teoriprøven. Klikk deretter på "3" for å finne informasjon om å ta testen. Husk, du kan ikke ta GED online.