Hvordan studere Python Programming Language

Python er et populært og svært avansert programmeringsspråk med forståelig syntaks, sofistikerte datatyper og evne til å integrere med mange domener. Bruk følgende fremgangsmåte som utgangspunkt for å studere den anerkjente programmeringsspråket Python.

Bruksanvisning

1 Les om å komme i gang med programmering på Swaroopch nettstedet. Gjennomgå "A Byte of Python" tutorial på programmering finnes på hjemmesiden sin bloggside.

2 Gå til Python hjemmeside. Tilgang til siden for "nybegynner guide Non-programmerere." Gjennom listen over how-to artikler og tutorials for en bakgrunn på generell programmering.

3 Fullfør leksjonene i Python språket på strømførende ledninger 'hjemmeside. Har alle regnearkene viet til å skrive grafiske spill.

4 Lese i avsnittene "variabler" og "Uttalelser, uttrykk og funksjoner" på Pasteur konsernets hjemmeside. Vær spesielt oppmerksom på data og verdityper for alle variablene som er oppført. Begynn sekvense uttalelser og funksjoner i Python uttrykk.

5 Fortsett å studere Python ved å fokusere på hvordan du kan kommunisere med utsiden. Les fra og inn i en Python-fil. Deretter finne ut hvordan du kan håndtere feil i filene.

6 Definer funksjoner i Python, herunder navnerom og boolske funksjoner. Fokus på hekkende datastrukturer og skiftende nestede strukturer. Lær hvordan du håndterer filattributter og virksomhet innenfor programmer.

7 Videreutvikle din studie ved hjelp av moduler innenfor Python. Se hvordan du kan bygge moduler, hvor du finner dem og hvordan de fungerer. Import setninger ved hjelp av moduler. Bygg moduler ved å definere funksjoner og innstilling av parametere.