Hvordan Substitute flere tegn i Excel

Microsofts Excel regneark programvare tilbyr et vell av analytiske og dataverktøy for næringsliv, finans og personlige programmer. Noen funksjoner fungerer på samme måte som andre programmer i Microsoft Office-familien. Hvis du finner ut at du må skifte et sett med tegn i et Excel-regneark, kan du utføre denne oppgaven raskt og enkelt å bruke den vanlige "Søk og erstatt" alternativet som også finnes i Microsoft Word uten å måtte velge hver celle og gjør endres manuelt. Denne kommandoen tillater deg å erstatte alle forekomster av et sett med tegn i regnearket med en alternativ sett med tegn.

Bruksanvisning

1 Åpne et nytt regneark i Microsoft Excel.

2 Input eksempel på tekst for å gjennomføre "Søk og erstatt" kommandoen. For eksempel, skriv "Gjeld til januar 2011" i celle A1 og "Fordringer til januar 2011" i celle B1.

3 Trykk CTRL + F for å åpne opp "Søk og erstatt" dialogboksen.

4 Velg fanen merket "Erstatt" og skriv inn teksten du ønsker å finne på den øverste linjen merket "Finn". I dette eksempelet, skriver ordet "Januar". Deretter skriver du inn teksten du vil bruke i sin plass på den andre linjen merket "Erstatt". I dette eksempelet, skriver ordet "februar".

5 Velg knappen merket "Erstatt alle" nederst i venstre hjørne av "Finn og erstatt" dialogboksen. Begge forekomster av ordet "Januar" nå leser "februar."