Hvordan Switch Brukere i Mac OS Tiger

Mac OS Tiger gir funksjonalitet for flere brukere på et enkelt system, som gir hver bruker sitt eget brukernavn og passord. Dette gjør det enkelt for brukerne å ha sine egne innstillinger og desktop utseende. Det er enkelt å bytte mellom brukere enten raskt og med minimal sikkerhet eller med en fullt fungerende passord system. Metoden du bruker er opp til deg, men det bør faktor i din egen datamaskin potensiell sikkerhetsrisiko.

Bruksanvisning

1 Klikk på Apple-ikonet i Finder bar.

2 Bla ned til "Log Out" i menyen. Legg merke til det vil også vise navnet på brukeren som er logget inn i Mac OS Tiger.

3 Vent til brukeren å helt logge ut. Når han har, Mac OS Tiger velkomstskjermen og innloggingsboksen vises.

4 Slå brukere ved å skrive inn brukernavn og passord i innloggingsvinduet og trykke på returtasten. Hvis vinduet ser ut til å riste etter å ha prøvd å bytte bruker, så du har tastet inn feil passord, og må oppgi det.

5 Kryss av i boksen som spør om du vil aktivere raskt brukerbytte.

6 Trykk på den røde juvel å lukke kontoer registeret og begynne raskt brukerbytte.

Aktiver raskt brukerbytte

7 Aktiver raskt brukerbytte for å endre brukere på fly.

8 Åpne Kontoer-valgpanelet vinduet.

9 Klikk på "OK" i bekreftelsesvinduet.

10 Klikk på brukernavnene til alle lagrede medlemmer til å endre hvordan de vises i rask brukeren bryter menyen.

11 Klikk på bysten ikonet i Finder bar. Bysten ikonet er standard raskt brukerbytte ikonet.

12 Bla navnene på disse kontoene tilgjengelig for bruk i det raskt brukerbytte og klikk på brukerprofilen du ønsker å laste.

1. 3 Skriv inn passordet for brukerkontoen din for å fortsette tilbake til skrivebordet. Hvis du ikke har inkludert et passord for kontoen din, så du kan hoppe over dette trinnet.

Hint

  • Mac OS 10 fortsetter å motta oppdateringer og forbedringer, så sjekk alltid på Apples nettsider for å finne ut om det finnes oppdateringer tilgjengelig for Tiger (se Ressurser nedenfor).
  • Ikke glem passordet for kontoen din, eller du kan risikere å måtte opprette en helt ny konto. Du må også ha systemansvarlig hente filene manuelt for disse kontoene som ikke lenger kan nås via passord.