Hvordan Synkroniser Google-kontakter med Thunderbird

Hvordan Synkroniser Google-kontakter med Thunderbird


Mozilla er et selskap som er mest kjent for sin Firefox nettleser. Selskapet utvikler og vedlikeholder Thunderbird, en gratis e-postklient. Hvis du er ny til Thunderbird, kan det være lurt å importere og synkronisere kontaktinformasjon fra andre kilder, som for eksempel Google. Heldigvis to gratis tilleggsprogrammer eksisterer som lar deg synkronisere Google-kontakter med Thunderbird.

Bruksanvisning

Google-kontakter

1 Last ned Google-kontakter. Høyreklikk på "Download Now" linken og lagre filen på skrivebordet ditt. Se Ressurser for en link for å laste ned add-on.

2 Start Mozilla Thunderbird og installere add-on. For å gjøre dette, klikk "Verktøy" i hovedmenyen og velg deretter "Add-Ons." Klikk "Install" i nedre venstre hjørne av dialogboksen og velg "Google-kontakter" fra skrivebordet ditt. Klikk på "Install Now" og starter Thunderbird.

3 Klikk "OK" når du ser "Sett opp Google-kontakter" pop-up boksen.

4 Legg til Google-kontoen din ved å klikke på "Legg til" knappen.

5 Skriv inn din Google-konto passord når du blir bedt om det. Google-kontakter blir nå automatisk synkronisert til Thunderbird. Hver gang du legger til en kontakt i Thunderbird, vil det bli lagt til Google kontakter og vice versa.

Zindus

6 Last ned Zindus. Høyreklikk på "Download Now" linken og lagre filen på skrivebordet ditt. Se Ressurser for en link for å laste ned add-on.

7 Start Mozilla Thunderbird og installere add-on. For å gjøre dette, klikk "Verktøy" i hovedmenyen og velg deretter "Add-Ons." Klikk "Install" i nedre venstre hjørne av dialogboksen og velg "Zindus" fra skrivebordet. Klikk på "Install Now" og starter Thunderbird.

8 Klikk "Verktøy" og velg deretter "Zindus."

9 Klikk på "Legg til" knappen under "Accounts" boksen.

10 Skriv inn Google e-postadresse og passord, og klikk på "OK" -knappen. Google-kontakter er nå synkronisert med din Thunderbird-programmet.