Hvordan synkronisere iTunes mapper

ITunes-biblioteket kan inneholde flere typer medier, som lyd, video, podcaster, programmer og mer. Selv om iTunes har sin egen media backup mappe på datamaskinen til å lagre filer, kan du ha mange forskjellige mapper på forskjellige steder på datamaskinen som du har importert til iTunes-biblioteket, men ble aldri kopiert til media mappen iTunes. Dette er avhengig av hvordan du har importert enkelte elementer i biblioteket og hvordan iTunes-valg er satt. Synkronisering, eller konsolidere ulike mapper i en enkelt plassering krever tilbakestille dine preferanser og organisere biblioteket. Alle dine filer og mapper, inkludert spillelister, vurderinger og spille teller blir kopiert.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes, og klikk på fanen Rediger øverst på skjermen. Klikk på iTunes hvis du er på en Mac. Velg "Preferences".

2 Klikk på "Avansert" fanen på høyre side av skjermbildet Preferanser. Aktiver "Keep iTunes Media-mappen organisert" alternativet slik det vises et merke i boksen. Klikk på "Kopier filer til iTunes Media-mappen når du legger til i bibliotek" -knappen, så i fremtiden alle medier som importeres til iTunes vil holde synkronisert.

3 Merk standard iTunes Media Folder Location, slik at du vet hvor musikken din vil bli kopiert til. Endre dette, hvis nødvendig, ved å klikke på "Endre ..." knappen og sette opp en ny mappe for mediene. For best synkronisering, men la standardplasseringen som er. Klikk "OK" for å gå ut av skjermbildet Preferanser.

4 Klikk Fil, hold markøren over Bibliotek-pilen, og velg "Organiser Library". Velg "Konsolider Files" og "Omorganiser filer" alternativer, og klikk deretter "OK". Filene dine vil forbli i sine opprinnelige mappene, men er nå kopiert til iTunes Media-mappen. Den "Omorganiser Files" alternativet vil skape individuelle mapper for mediene - som musikk, filmer og lydbøker - og automatisk plassere filene i riktig mappe.