Hvordan synkronisere kontakter med to datamaskiner

Apples MobileMe-tjeneste har tatt enterprise-nivå kontakt push og synkronisering og brakte den til hjemmebrukere. De har gjort det svært enkelt å holde kontakter, kalendere, e-post og bokmerker synkronisert på tvers av flere datamaskiner - Windows-baserte og Mac OS X - så vel som med din iPhone. Denne guiden vil fortelle deg hvordan du kan dra nytte av tjenesten og prøve det ut gratis i to måneder.

Bruksanvisning

1 Naviger til nettstedet "Me" (Se Ressurser for link) og registrere deg for en 60-dagers gratis prøveversjon av Apples MobileMe-tjeneste, inn nødvendig informasjon og velge et brukernavn og passord.

2 Åpne "System Preferences" på Apple-maskinen og velg MobileMe-valgpanelet.

3 Skriv inn din MobileMe kontoinformasjon.

4 Velg "Sync" fanen.

5 Sjekk ut «Synkroniser med MobileMe" og velg "automatisk" fra rullegardinmenyen.

6 Kryss av "Kontakter" i listen og eventuelle andre elementer du ønsker å holde synkronisert.

7 Kryss av "Vis status i menylinjen».

8 Velg "Synkroniser nå." Dine kontakter fra adresseboken vil nå synkronisere med MobileMe-kontoen din, og vil være synlig fra Me.com.

9 På andre Apple-maskin, sette opp MobileMe-kontoen ved å gjenta trinn 2 til 8. Hvis du velger "Avansert ..." under "Sync" fanen i MobileMe-valgpanelet, bør du nå se begge datamaskinene. Ny kontaktinformasjon lagt på en datamaskin vil automatisk synkroniseres til Me.com nettstedet og på den andre datamaskinen.

10 På PC datamaskin, laste ned den nyeste MobileMe kontrollpanel for Windows (Se Ressurser for direkte link) og installere.

11 Naviger til Kontrollpanel via Start-menyen og velg MobileMe. Skriv inn din MobileMe kontoinformasjon.

12 Velg "Sync" -fanen og merk av "Sync med MobileMe" og velg "automatisk" fra rullegardinmenyen.

1. 3 Kryss av de "Kontakter" og velg det programmet som håndterer din kontaktinformasjon fra rullegardinmenyen. Sjekk ut noen andre elementer du vil holde synkronisert.

14 Velg "Synkroniser nå." PC-maskinen er nå synkronisert med alle datamaskinene. Ny kontaktinformasjon lagt på PCen vil automatisk bli synkronisert med Me.com, samt din Apple-datamaskiner.

Hint

  • MobileMe fungerer bare med Microsoft Outlook på PC for e-post og kontaktsynkronisering.
  • MobileMe-tjenesten er gratis for en to måneders prøveperiode, og derfra videre ut det koster $ 99 for et års abonnement. At abonnementet inkluderer flere funksjoner utover enkel kontakt sync. Vis den ved å åpne linken i Resources.