Hvordan Systemgjenoppretting Fra en trojansk

Systemgjenoppretting er et kraftig Windows-funksjon som lar deg angre endringene som har skjedd på en datamaskin. Det er et flott verktøy for å fjerne trojanere ved å løsne endringer som er gjort i registeret og systemmapper. Når den har blitt administrert, gjenoppretter den datamaskinen tilbake til et tidligere tidspunkt uten å slette lagrede filer og dokumenter. Gjenopprette systemet er enkelt og vil redusere effekten av ondsinnede trojanere.

Bruksanvisning

1 Lagre alt arbeid og lukk alle programmer som kjører og applikasjoner. Skriv ut eller skrive disse retningene ned fordi du må starte datamaskinen på nytt.

2 Klikk på Windows "Start" -knappen og velg "Alle programmer". Bla opp og velg "Tilbehør". Klikk på "System" Verktøy "og klikk" System Restore "for å åpne Systemgjenoppretting konsollen.

3 Klikk på "Gjenopprett datamaskinen til et tidligere tidspunkt" radio knappen på velkomstskjermen, og klikk "Next". En ny skjerm åpnes hvor du kan velge dag for å gjenopprette datamaskinen til.

4 Velg dagen du vil gjenopprette datamaskinen til under "På denne kalenderen, klikker du på en dristig dato." Klikk "Next" og klikk "Next" en gang til. Windows avsluttes og begynner å gjenopprette datamaskinen tilbake til den dagen du valgte. Når det er ferdig, starter Windows normalt datamaskinen er gjenopprettet.

5 Kjør et antivirusprogram og fjerne eventuelle skadelige filer etter å ha utført systemgjenoppretting. Tenk gratis programmer som Avast Antivirus eller AVG (se både i Resources) hvis du ikke har et antivirusprogram.

6 Last ned det ene av de programmene og kjøre en full system scan. Fjern alle oppdagede infiserte filer fra datamaskinen din.

Hint

  • Kontroller at du er logget på datamaskinen som administrator for å administrere Systemgjenoppretting-funksjonen.
  • Du bør fortsatt kjøre et antivirusprogram etter å ha utført en systemgjenoppretting.