Hvordan ta Back Off et Pandigital eReader

En Pandigital Novel eReader er en tablett enhet som brukes for å få tilgang til et bredt utvalg av lesestoff, inkludert aviser, magasiner og bøker. Andre medie funksjoner inkluderer surfing, e-posttilgang, musikk og bilde og videovisning. Du tar tilbake av din Pandigital eReader å få tilgang til det indre av enheten - vanligvis for å komme til batteriet eller foreta reparasjoner. Baksiden er et lysbilde-n-snap stykke holdes på plass med selvklebende strimler. For å ta den av, må du vite måten å låse den opp fra enheten.

Bruksanvisning

1 Legg et stort stykke myk, lofri mikrofiberklut på et flatt underlag.

2 Slå av Pandigital eReader, og deretter legge den med forsiden ned på duken med den øverste enden mot deg og bunnen vender bort.

3 Se etter en søm nær slutten vender din kjører over ryggen av "Pandigital" logo. Den lange delen av baksiden av enheten over denne sømmen bakdekselet.

4 Flytt enheten horisontalt med den enden som har "Pandigital" -logoen mot venstre i stedet for mot deg.

5 Grip dekselet med neglene på sømmen og deretter forsiktig lirke og skyv den til høyre litt for å låse den opp fra din eReader. Løft dekselet fra enheten og sett det til side.

Hint

  • Plasser aldri fingertuppene under din eReader som du lirker opp og skyv vekk bakdekselet. Du kan ripe opp skjermen med neglene.