Hvordan ta fra hverandre ASUS Bærbare datamaskiner

Hvordan ta fra hverandre ASUS Bærbare datamaskiner


Du må regelmessig vedlikeholde og oppgradere Asus bærbare datamaskiner, som med de fleste datamaskiner. Hvis venstre sittende i lang tid uten skikkelig rengjøring, vil viktige maskinvarekomponenter begynner å funksjonsfeil. Du kan også trenge å oppgradere din Asus bærbar PC maskinvare fra tid til annen. Du kan ikke gjøre noen av disse tingene uten å vite hvordan å demontere den bærbare datamaskinen. Dette kan være vanskelig fordi Asus bærbare PC-er designet for å være svært kompakt, noe som betyr at det er lite rom som skal fungere inne i laptop.

Bruksanvisning

1 Slå av den bærbare datamaskinen og koble fra strømkabelen og alle eksterne enheter fra datamaskinen. Lukk LCD-skjermen, og deretter plassere den bærbare datamaskinen med ansiktet ned. Roter laptop slik at fronten vendt fremover. Finn batteridekselet på toppen av den bærbare datamaskinen sin nederste foringsrør. Trykk på låsetappene, og fjern batteridekselet. Løft batteriet ut av rommet sitt og sett den til side.

2 Fjern alle maskinvare deksler fra laptop bunnen casing. Fjern alle maskinvareenheter fra bunnen av den bærbare datamaskinen. Denne oppgaven varierer mye fra laptop til laptop. Noen Asus bærbare datamaskiner har det meste av maskinvare som er koblet til datamaskinen på bunnen av den bærbare datamaskinen. I andre tilfeller er den eneste maskinvaren tilgjengelig fra undersiden av den bærbare datamaskinen er RAM, modem og trådløse kort.

3 Vend den bærbare over, og åpne LCD-skjermen helt. Løsne tastaturets låsetappene bak den øverste raden med taster. Ta tak i øvre kant av tastaturet, vippe tastaturet opp, og deretter plassere tastaturet ansiktet ned over håndstøtten. Koble fra tastaturet båndkabelen fra hovedkortet, og ta ut tastaturet fra den bærbare datamaskinen.

4 Fjern skruene som fester hovedkortets metalldekselet til den bærbare datamaskinen. Finn og koble styreflaten kabelen fra hovedkortet i nærheten av styreflaten forsamlingen. Sett inn en liten, flat skrutrekker rett under styreflaten knappene nær bunnen av den bærbare datamaskinen. Begynn å lirke av toppen casing av laptop, mens du arbeider veien rundt omkretsen av den bærbare datamaskinen. Frigjøre LCD hengslene klipp fra den bærbare øvre casing. fjerne den bærbare hele øvre casing nøye og sett den til side. Dette vil avsløre hele hovedkortet.