Hvordan ta fra hverandre en Acer Aspire 1680

Laptop produsenten Acer lansert sin Aspire 1680 laptop i 2004. Denne bærbare inneholder mange brukertilgjengelige deler som er avtagbar fra undersiden, inkludert harddisk, minne, trådløst kort og selv prosessoren, som ikke er lett å fjerne på mange bærbare datamaskiner. Demontering av Aspire 1680 er ikke vanskelig, men det krever tålmodighet og organisasjon. Acer anbefaler at du beholder alle skruer på sine dekkplatene og organisere de andre i små, merket hauger av skruer etter type.

Bruksanvisning

Fjern bunn Deler

1 Slå den bærbare datamaskinen og koble fra alle eksterne enheter. Trekk ut strømkabelen. Snu laptop over, og trykk på låsen plassert under batteriet spretter ut. Ved hjelp av en liten stjerneskrutrekker, fjerne alle skruene fra undersiden av den bærbare datamaskinen.

2 Skyv 2,5-tommers harddisk i aluminium caddy mot deg for å koble den og deretter trekke det ut av basen. Finn det trådløse kortet, som er dekket av en stor, hvit klistremerke, og koble sine hvite og svarte ledningene. Trekk klemmene bort fra kortet, slik at det dukker opp og trekk deretter kortet ut av kontakten. Finn de to rektangel-formet minnemoduler og trekke klipp fra hverandre til pop moduler opp og fjerne dem.

3 Koble kjøleviften kabelen funnet på undersiden av den bærbare datamaskinen, i nærheten av kjølevifte og kjøleribbe. Fjern de tre skruene på trekant-formet metall del å holde nede kjøleribben og skyv varmeavlederen opp og ut. Bruk en flat skrutrekker for å skru skruen plassert ved siden av prosessoren og trekk deretter prosessoren forsiktig opp og ut.

4 Slipp låsen ligger nær den optiske stasjonen på bunnen av saken. Ta tak i undersiden av den optiske stasjonen og trekk den ut av bukta.

Fjern den øverste deler

5 Snu laptop høyre side opp og roter det slik at baksiden vender mot deg. Fjern de tre skruene fra baksiden. Roter den bærbare slik at den fremre enden vender mot deg og åpner lokket 180 grader. Bruk fingrene til å lirke opp plasten hengseldekselet stykke ligger like over tastaturet.

6 Fjern de to skruene som holder seg øverst på tastaturet. Løft forsiktig opp tastaturet og ta den brede, flate kabelen fra hovedkortet ved hjelp av plast pinsett. Trekk den svarte og hvite kabler ut av basen. Nær kretskortet der på strømknappen er plassert, finne og koble videokabelen. Fjern de to skruene fra hver hengsel og skille skjermen fra den bærbare base.

7 Fjern de to skruene som holder nede kretskortet som "Power" knappen er plassert og fjerne kretskortet. Koble fra alle kabler du ser festet til hovedkortet. Bruk fingrene til å løsne og fjerne det øverste plastdekselet av den bærbare base. Fjern eventuelle skruer og ta ut alle kabler som nå er utsatt. Fjern alle andre enn de større, hovedkortet kretskort. Løft kjøleribben opp fra hovedkortet. Løft hovedkortet ut av basen.