Hvordan ta fra hverandre en HP Laptop

Hvordan ta fra hverandre en HP Laptop


Å ta fra hverandre en HP laptop er noen ganger nødvendig for å holde den bærbare datamaskinen i rennende tilstand. Enten det er å rense ut støv og rusk eller erstatte en del, demontering en bærbar PC er relativt enkel.

Bruksanvisning

Hvordan ta fra hverandre en HP Laptop

1 Slå laptop av. Trekk ut strømledningen.

2 Snu den bærbare over slik at bunnen er opp og bakpanelet er vendt mot deg.

3 Pop åpne batteridekselet ved å skyve utløserknappen til høyre. Løft batteriet ut av den bærbare datamaskinen.

4 Skru de to skruene som holder harddiskdekselet på plass. Ta ut harddisken ved å løfte den ut av den bærbare datamaskinen ved hjelp av hakket på toppen av dekselet. Hold harddisken og dekselet i ett stykke, med mindre du skal bytte ut harddisken.

5 Skru alle skruene som finnes på bakpanelet.

6 Snu laptop høyre side opp og åpne toppen.

7 Skyv fire tastaturutløserne slått mot deg. De er plassert over tastaturet. (På noen modeller tastaturet utgivelsen brytere eller skruer er under en skjerm eller dekke;. Bruke flat skrutrekker til å stikke dette av å få tilgang til bryterne og slipp tastaturet) Løft den øverste kanten av tastaturet og snu det mot deg slik at tastaturet hviler opp ned over musematte. Trykk ned på knappen foran tastaturkabelen for å løsne kabelen. Ta tastaturet fra den bærbare datamaskinen.

8 Skru den trådløse antennen mottakere som er plassert mellom laptop skjermen og laptop base.

9 Koble DVI-kabelen.

10 Skru ut skruene som holder dekselet til laptop basen. Ta den bærbare datamaskinen dekselet.

Hint

  • Denne ble laget med en eldre HP Pavilion, men de grunnleggende prinsippene gjelder for alle Hp laptop. HP bærbare varierer i design så skruer, låsene og deler kan finnes på forskjellige steder. Hvis du er i tvil om hvor noe er, sjekk ut den bærbare manualen. HP håndbøker kan bli funnet på Internett, er det bare å søke ved hjelp din bærbare merke og modell.
  • Hvis du tar din HP laptop fra hverandre, vil den bærbare datamaskinen ikke lenger dekkes av produsentens garanti! Hvis din bærbare er fortsatt dekket av Hewlett Packards garanti, må du kontakte en autorisert forhandler for reparasjon.
  • Når du åpner en laptop, alltid ta ut batteriet og harddisken først. Batteriet kan likevel forårsake elektrisk støt selv om den bærbare datamaskinen er slått av. Harddisken er lett skadet og bør fjernes for å beskytte verdifulle data.