Hvordan ta fra hverandre en Toshiba A135-54827

Satellite A135 er en PC laptop produsert av Toshiba. Denne bærbare er designet for å bli tatt fra hverandre i et relativt begrenset tid, noe som er nyttig hvis du ønsker å åpne opp den bærbare datamaskinen for å diagnostisere problemer eller erstatte deler. Deler som kanskje må byttes ut på anledningen er minnemoduler og harddisken. Du kan gjøre dette selv, selv om du ikke vet mye om datamaskiner.

Bruksanvisning

1 Slå av Toshiba A135, lukke skjermen og slå av enheten over.

2 Trekk ut batteriet fra rommet sitt på bunnen av datamaskinen.

3 Fjern alle skruene fra bunnen av datamaskinen, inkludert skruene som holder de tre oppgraderingsrommet dekker på plass.

4 Løft oppgraderingsrommet dekker opp for å avsløre den rektangulære harddisk, tynn plast Wi-Fi-kort og grønt minnemodul.

5 Skyv harddisken mot venstre for å koble den fra hovedkortet og ta den ut av rommet.

6 Koble de to ledningene som kobles til portene på slutten av Wi-Fi-kortet. Fjern skruene som holder kortet på plass og ta ut kortet.

7 Trekk spakene på slutten av minnemodulen ut, og det vil dukke opp. Koble den og ta den ut av rommet.

8 Snu datamaskinen slik at høyre side opp og åpne skjermen.

9 Pop rektangulære panelet som sitter over tastaturet av med tuppen av en skrutrekker og sett den til side. To skruer vil nå bli eksponert over tastaturet.

10 Fjern de to skruene og løft tastaturet opp fra toppen. Trekk ut tastaturet båndkabelen fra porten på toppen av datamaskinen og sette tastaturet til side.

11 Fjern de tre skruene som holder toppdekselet forsamlingen på plass.

12 Ta av toppdekselet forsamlingen til å avsløre hovedkortet til datamaskinen.