Hvordan ta fra hverandre en Toshiba M305

Hvordan ta fra hverandre en Toshiba M305


Enten du reparere eller oppgradere din Toshiba Satellite M305 laptop, riktig å ta fra hverandre er en nødvendig ferdighet for å finpusse. Mens "techie" community kan skryte enkelhet av å ta fra hverandre noen laptop, mange bloggere overse den potensielle skaden som kan gjøres hvis den bærbare datamaskinen er demontert feil. Den M305, som alle på samme måte utformet bærbar PC, er laget av delikate maskinvarekomponenter som, ved feil håndtering, kan være utsatt for alvorlige skader fra statisk elektrisitet. Heldigvis for den gjennomsnittlige bruker, gjør at Toshiba M305 laptop design for en ganske intuitivt demontering prosedyre.

Bruksanvisning

1 Slå den bærbare datamaskinen og trekk ut strømledningen. Trekk skjermpanelet lukket og plassere den bærbare datamaskinen med ansiktet ned på en arbeidsflate. Orienter den bærbare slik at den fremre åpningen vender mot deg. Slipp batteripakkens festeklipsene langs den øvre kanten av den bærbare datamaskinen undersiden.

2 Løsne de fem Phillips-skruer som fester harddiskrommet deksel til øvre venstre hjørne av laptop. Løft dekselet på den bærbare for å avsløre hovedharddisken. Gjør det samme til minnedekselet ligger i sentrum av den bærbare bunnen saken.

3 Ta tak i harddisken ved å fremskjøvet fliken. Skyv harddisken mot venstre til det helt kobler med sin kortet kontakten. Vipp venstre side av harddisken oppover i en vinkel, og løfte hele stasjonen ut av rommet sitt.

4 Finn de to minnemoduler inne i nå-eksponerte rommet nær sentrum av den bærbare datamaskinen. Spredt fra hverandre de to fjærbelastede festeklipsene på hver side av hver minnemodul. Vipp hver modul oppover på en 30- til 45-graders vinkel. Trekk hver modul ut av sin respektive rom. Oppbevar fjernet modulene i statisk-resistente plastposer.

5 Løsne enkelt Phillips-skruer som fester CD / DVD-stasjonen til rommet sitt i nedre venstre hjørne av den bærbare bunnen saken. Bruk Phillips skrutrekker til å skyve stasjonen ut av rommet sitt fra baksiden av stasjonen. Ta tak i forsiden av stasjonen og trekk den helt ut av stasjonsrommet.

6 Løsne og fjerne alle synlige skruer fra laptop bunnen casing. Vend den bærbare over så oversiden vender opp. Trekk åpne skjermpanelet så langt det går.

7 Sett en tynn, flat skrutrekker inn i høyre side av plaststripen ligger like ovenfor den øverste raden med taster på tastaturet. Forsiktig lirke opp, inntil plastbiten løsner fra rommet sitt. Fortsett å fjerne plastbiten med fingrene.

8 Fjern de to Phillips-skruer avslørt ved å fjerne plaststripen. Disse skruene fester tastaturet til bunnen av den bærbare datamaskinen. Ta tak i øvre kant av tastaturet fra bak den øverste raden med taster på tastaturet. Vipp tastaturet oppover til den store flatkabelen er tilgjengelig på tastaturet undersiden. Trace flatkabelen til hovedkortet, kobler du den og løfte hele tastaturet ut av den bærbare datamaskinen.

9 Løsne og fjern de ni Phillips-skruer som fester toppen casing til bunnen av den bærbare datamaskinen. Løft forsiktig hele toppen casing ut av den bærbare datamaskinen og sett det til side. Dette avslører alle de bærbare interne komponenter.