Hvordan ta fra hverandre en Toshiba Satellite Notebook: A135-S2326

Toshibas A135 modell Satellite Notebook er en tradisjonell stasjonær erstatning system med en mellomstor 15,4 - tommers skjerm og DVD-spiller. Selv om du vanligvis ikke kan oppgradere en bærbar PC så lett som en desktop system, bruker Toshiba standard Phillips-skruer for å koble sine deler. For sluttbrukeren betyr dette at i motsetning til de fleste bærbare, kan du ta fra hverandre Satellite helt ned til fjerning av CPU. Dette nivået av demontering øker bærbare levetid ved å gjøre det meste av komponenter utskiftbart. De fleste av delene er raskt tilgjengelig fra utsiden av saken, men du vil finne at mer ømfintlige komponenter blir begravd dypt under en intern beskyttende deksel som krever fullstendig saken demontering.

Bruksanvisning

1 Slå av den bærbare datamaskinen og ta ut strømforsyningen fra systemet. Plasser et antistatisk armbånd rundt håndleddet og koble klippet på enden av stroppen til en metallgjenstand for å forhindre statisk elektrisitet fra kroppen din å skade komponentene inne i maskinen.

2 Plasser den bærbare på et flatt underlag med forsiden ned med fronten av maskinen mot deg. Ta ut batteriet fra baksiden av maskinen ved å skyve batterilåsen mot høyre og trekke ut batteriet fra batterirommet.

3 Fjern skruene som fester harddiskdekselet på plass i nedre venstre hjørne av saken med en Phillips-skrutrekker, og trekk deretter dekselet gratis. Bruk samme fremgangsmåte for å fjerne det trådløse kortet modem dekselet litt til høyre for harddisk, minnedekselet like over modem cover, og den andre stasjonen dekselet i nedre høyre delen av saken bunnen.

4 Ta ut harddisken ved å trekke den mot venstre kant av saken å koble fra, og deretter løfte det fra harddisken hulrom.

5 Fjern bærbare minne ved å skyve de to låsene på hver side av minnemodulen bort fra minnet og deretter løfte minnet fri fra saken.

6 Fjern de to skruene som holder det trådløse kortet på plass, og trekk deretter kortet gratis, avslører modemet. Fjern modemet ved å skru de to skruene som fester den på plass og deretter trekke modemet oppover med den svarte stroppen plassert rundt modem. Koble modemkabelen fra venstre side av modemet som du løfter den til å koble det helt når du tar den fra modemet rommet.

7 Skru den ene skruen som ligger i minnet rommet som holder DVD-stasjonen i bærbare saken. Skyv stasjonen til venstre ut av saken.

8 Fjern de 16 gjenværende saken skruene fra bunnen av saken, samt de to skruene som ligger på saken bak. Snu saken til side, og ta de to sekskantstenderne på hver side av VGA-porten ved hjelp av nål nosed tang.

9 Snu den bærbare over slik at skjermen siden er oppover og løft deretter skjermen fra tastaturet. Slip slutten av en flat-ledet skrutrekker under hengslene som forbinder tastaturet rammen ligger på toppen av tastaturet mot skjermen til bærbare saken og forsiktig lirke hengslene fra saken kanten. Lirke rammen fra toppen av tastaturet for å få tilgang til tastaturet skruene.

10 Fjern de to skruene øverst på tastaturet avdekket ved å fjerne dekselet. Trekk tastaturet forsiktig fra saken tar seg ikke å bryte koble flatkabelen. Koble båndkabelen som går fra bunnen av tastaturet til hovedkortet fra hovedkortet, og fjern deretter tastaturet, avslører den beskyttende toppdekselet forsamlingen over hovedkortet.

11 Trekk ut gullfarget videokabelen fra hovedkortet som ligger i øvre venstre side av maskinen over beskyttelsesdekselet. Trekk koblet fra kabelen ut gjennom kanalen feste den på plass. Trekk den røde og hvite trådløse antennekablene fra kanalen på høyre side av maskinen.

12 Fjern de fire skruene som fester hengsle på bunnen av LCD-skjermen hengsler som holder LCD-skjermen i stedet. Løft skjermen fri for saken.

1. 3 Trekk de hvite og blå flatkablene fra hovedkortet for å koble strømknappen og touchpad. Fjern de små hvite pluggene på toppen av hovedkortet for å koble høyttalerne.

14 Fjern de tre skruene som holder beskyttelsesdekselet til hovedkortet. Bruk flat skrutrekker for å fjerne kantene på toppdekselet sølv saken fra saken ved å lirke opp dekselet starter på øvre høyre hjørne og jobbe deg rundt dekselet til øvre venstre hjørne. Trekk sølv urkasse og beskyttende deksler gratis som en enhet for å få tilgang til hele hovedkortet.

15 Skru ut de fire skruene som holder hovedkortet på plass. Trekk opp hovedkortet fra høyre side, vippe den opp og ut av saken.

16 Koble viftekabelen fra styret og fjern skruen som holder viften på plass. Skyv viften til høyre for å fjerne den fra hovedkortet.

17 Slå hovedkortet bakover og fjern de fire skruene som holder CPU vifte / kjøleribbe combo på plass. Løft viften / heatsink fra CPU på forsiden av hovedkortet, og deretter bruke en flat skrutrekker til å skru av screwlock på venstre side av CPU holder CPU sikker. Trekk CPU opp forsiktig for å fjerne den fra hovedkortet for å fullføre demontering prosessen.