Hvordan ta opp lyd filer å laste opp Into Second Life

Hvordan ta opp lyd filer å laste opp Into Second Life


Second Life er et online 3D-miljø, eller "virtuelle verden", der over 70.000 brukere, eller "innbyggere", er pålogget til enhver tid. Brukere kan laste opp lydfiler til Second Life eller streame dem gjennom off-world servere. Lastet opp lydklipp må være mindre enn 10 sekunder i lengde og i WAV-format. Du kan lage lydfiler ved å konvertere og redigere eksisterende filer, registrere dem gjennom en mikrofon, eller blande eksisterende og innspilte spor sammen. Du kan laste opp stereospor, men Second Life vil konvertere dem til mono.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Audacity, et gratis lydopptaker og redaktør for Windows, Mac og Linux-systemer.

2 Åpne Audacity. Ta opp direkte gjennom mikrofonen din ved å klikke på den røde "Record" -knappen for å starte og klikke på den gule "Stop" knappen for å stoppe opptaket. Du kan også klikke på "File" og deretter "Open" for å åpne en eksisterende lydfil i alle formater, og Audacity vil konvertere den.

3 Bruk Audacity kraftige redigeringsfunksjoner for å mikse spor og legge til spesialeffekter.

4 Klikk på "File" og deretter "Eksporter som WAV" for å konvertere lyd-fil til Second Life format. Audacity mislighold av 16-bit, 44100 Hz, mono eller stereo og Wav format er riktige for Second Life. Velg en plassering for filen, og skriv inn et filnavn og klikk "Lagre".

5 Logg inn på Second Life. Klikk "Fil" på menylinjen og deretter "Last opp lyd." Bla til den lagrede lydfilen og klikk "Åpne". La bithastighet på standard 64 kbps. Som i 2010, koster hver lydfil 10L $, eller Linden dollar, for å laste opp. Etter opplasting, kan du finne lydfilen i varelager inne i Lyder-mappen.

Hint

  • Du kan spille flere 10-sekunders klipp sekvensielt ved å navngi filene etter hverandre og dra dem inn i en kjøpt musikkspiller i Second Life.