Hvordan ta opp stemmer til en WAV på Vista

Hvordan ta opp stemmer til en WAV på Vista


WAV-filer er standard lyd-filer som brukes til å lagre bølgeform lyddata. Microsoft Windows har samlet et program som heter Sound Recorder som tilbyr en enkel mikrofon grensesnitt siden Windows 3.1. Sound Recorder er et lite program som bruker systemets lydkort og en mikrofon for å ta opp prøver av lyd. Vista Sound Recorder gir lengre opptakstid mellomrom, men fjernet mange av de andre alternativene som finnes i tidligere versjoner av programmet.

Bruksanvisning

1 Åpne opptakeren ved å klikke på "Start" symbol deretter klikke på "Alle programmer". Naviger til og åpne "Tilbehør" -mappen. Bla gjennom listen, og klikk på "Sound Recorder" -knappen for å starte programmet.

2 Koble til en ekstern mikrofon i mikrofonkontakten systemer (rød). Dette er enten festet direkte til lydkortet eller funnet ved siden av (grønn) audio utgang.

3 Klikk på "Start Recording" -knappen for å starte innspillingen fra mikrofonen. Lagre opptaket ved å klikke på "Stopp registrering", som åpner en "Lagre som" dialog vinduet.

4 Skriv inn et navn for innspillingen prøven. I rullegardinlisten under den tomme "File name:" feltet, klikk for å åpne listen og velg "(* .wav)" fra valgene. Du kan også angi medvirkende kunst eller annen albuminformasjon i dette vinduet. Velg en målmappe for den nye filen og sleip "Lagre" for å lagre opptaket som en WAV-fil.

Hint

  • Windows Vista Home Basic N and Business N Sound Recorder filer blir automatisk lagret som WAV-filer.
  • Audacity er en programvare alternativ for taleopptak i Windows Vista.