Hvordan ta opp til HDD Med X12

De X12 multi-track lyd spiller poster lyd til en kassett med en rekke kanaler - noe som gjør det til et godt valg for bærbar bruk når du tar opp musikk forestillinger. Du kan konvertere et opptak fra X12 til et digitalt format og lagre den på en datamaskins harddisk (HDD). Annet enn en lydkabel, vil du ikke trenger noen spesiell programvare siden operativsystemet Windows gir en innspilling program.

Bruksanvisning

1 Plugg den ene enden av miniplugg lydkabelen inn "Line-out" porten på X12 spilleren. Plugg den andre enden av kabelen inn i lydinngangen på PC. Lydinngangen vil være på lydkortet panel som vanligvis er plassert nederst bak på PCen.

2 Start "Sound Recorder" opptak programmet som følger med datamaskinens operativsystem ved å velge den fra "Start"> "Alle programmer"> "tilbehør" -menyen.

3 Trykk på "Play" -knappen på X12. Trykk på "Record" -knappen på lydopptak kontrollpanel. Trykk på "Stop" knappen på X12 når opptaket er gjort. Trykk på "Stop" knappen på lydopptak kontrollpanel.

4 Velg "Lagre som" fra "File" drop-down menyen. Gi navn til filen som skal gjøres fra kassettopptak i "Name" tekstfeltet øverst i vinduet som vises. Velg "Desktop" fra "Steder" drop-down menyen på midten av vinduet. Klikk på "Lagre" knappen nederst til høyre i vinduet.