Hvordan ta opp TV-programmer med en bærbar PC ved hjelp av HDMI

Hvordan ta opp TV-programmer med en bærbar PC ved hjelp av HDMI


Trekke opp en digital TV-tuner og installere opptak programvare i den bærbare datamaskinen kan du bruke datamaskinen som en digital video recorder for å fange tv-programmer. Noen datamaskiner har en innebygd tuner, mens andre kan kobles til en ekstern tuner med en HD-media interface (HDMI) kabel som overfører video og lyd i en forbindelse. Intern PCI kort for stasjonære vil ikke fungere på en bærbar PC, så du trenger en ekstern, selvstendig TV-tuner-boksen.

Bruksanvisning

1 Installer innspillingen programvare som følger med tuner på den bærbare datamaskinen, hvis den bærbare datamaskinen ikke allerede er utstyrt med en innspilling program, for eksempel Windows Media Center. Sett CD-programvaren på datamaskinen, og følg instruksjonene på skjermen for installasjon, som vanligvis innebærer å klikke knappene på skjermen.

2 Koble kabelboks eller en annen kilde signal til tuner med en HDMI-kabel, skru pluggen på hver ende hvis det er nødvendig for å passe sekskant form av portene.

3 Koble til en annen HDMI-kabel fra tuner utgang til en port på den bærbare.

4 Slå på kildesignalet, tuner og laptop.

5 Dobbeltklikk på programmet som brukes for visning og opptak tv, enten den programvaren som fulgte med tuneren eller pre-installert programvare på den bærbare datamaskinen.

6 Klikk på den kanalen du ønsker å ta opp på den bærbare datamaskinen, ved hjelp av små skjermbilder av hver kanal som vises på LCD-skjermen. Klikk på "record" -knappen med sirkelen i sentrum-bunnen av skjermen for å spille inn TV-show. Klikk på "stopp" knappen med torget i sentrum når du er ferdig.

7 Velg "File" og klikk "Lagre" for å angi et navn på programmet og lagre den på den bærbare harddisken.

Hint

  • Noen ganger kan du finne video blinker på noen TV-opptak. Hvis dette skjer, at du har den nyeste programvaren fra TV-tuner produsenten. Deaktivering dynamisk kontrast på grafikkortet kan også fikse blinker.
  • Opphavsrettsbeskyttet HDCP videoer er vanligvis ikke skrivbar ved hjelp av en TV-tuner.