Hvordan ta skjermen av en Compaq Presario 2200

Compaq Presario 2200 bærbar datamaskin har enten en 15,0 tommer eller 14,1 tommers XGA TFT LCD-skjerm med en maksimal oppløsning på 1024 x 768 piksler. Hvis skjermen er skadet eller ikke fungerer, kan du kjøpe en ny montering og installere det selv i omtrent en time. Hvis du trenger å åpne datamaskinen for å få tilgang til de interne komponentene på hovedkortet, må du også å først fjerne skjermenheten.

Bruksanvisning

1 Ordne datamaskinen slik at du står overfor sin bakside. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne tastaturet dekselet skruen fra baksiden av hver skjerm hengslene forsamlingen.

2 Roter datamaskinen slik at du er vendt mot fronten og åpne skjermen så langt som det går. Trykk på "F3" -tasten og hold den, sette inn en liten flat skrue inn i hakket bak nøkkelen og lirke tastaturet dekselet fra håndstøtten. Gjenta dette trinnet for "F8", "F11" og "Home" nøkler. Løft tastaturet dekselet av datamaskinen.

3 Fjern de tre tastaturskruene arrangert i en linje mellom den tredje og fjerde raden med taster fra toppen, og den ene skruen fra øverst i høyre hjørne på tastaturet.

4 Løft baksiden av tastaturet og snu den over, så det er forsiden ned. Løft null innsetting kraft (ZIF) og svinge den mot baksiden av maskinen for å låse den opp. Skyv tastaturet flatkabelen ut av kontakten og ta ut tastaturet fra datamaskinen.

5 Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne den ene skruen fra hvert trådløs antenne bord, ligger i høyre og venstre bakre hjørnene på datamaskinen.

6 Trekk skjermkabelen opp av hovedkortet for å koble den fra.

7 Roter datamaskinen slik at du står overfor sin bakside og hever skjermen så det er vendt rett opp, vinkelrett på datamaskinbasen.

8 Fjern skjerm skruen fra baksiden av hver skjerm hengsel og løft skjerm rett opp av maskinen.