Hvordan Teach Yourself Web Design med Photoshop CS3

Hvordan Teach Yourself Web Design med Photoshop CS3


Når du surfer på Internett, kan du ikke tenke på alt arbeidet en designer satt inn i tekst, grafikk og layout på en side. Når du er nybegynner webdesigner, vil du ønsker å fokusere på å sette inn tekst og bilder i et attraktivt utvalg av oppsett. Spille med en rekke formater vil hjelpe deg å lære hva som gjør websider attraktivt og tilgjengelig for seere.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop og lage et nytt dokument. Bestemme størrelsen på siden din. Et trygt utgangspunkt er 800 piksler x 600 piksler, da dette vil passe et bredt spekter av nettleseren oppløsninger. Muligheten til å endre pikselforholdet vises i samme boks som lar deg opprette og navngi et nytt dokument.

2 Klikk på ikonet tekstboksen, som ligger på verktøylinjen til venstre side av dokumentet. Klikk og dra ut grensen av spissen. Vanligvis vil overskriften være omtrent en tomme eller to brede og lå øverst på websiden.

3 Klikk på fargeikonet for å endre fargen på spissen. En fargepalett vil åpne opp. Velg ønsket farge. Hvis du klikker på "Lag" på verktøylinjen øverst i dokumentet, vil en dialogboks vises. Lag et nytt lag og en annen tekstboks vises. Du kan dra denne tekstboksen ut og overlapper den med det første, og farge det annerledes. Gjør dette så mange ganger du ønsker å gi din banner lag.

4 Klikk på tekstboksen for å sette inn tekst. Endre størrelse, farge og font på teksten på verktøylinjen øverst på dokumentet. Endre fargen på tekstboksen bakgrunnen ved å klikke på fargepaletten på verktøylinjen på venstre side av dokumentet.

5 Bruk lagpaletten å endre farger, mønstre, størrelser og vekter. Legg effekter som skygger, glød, ugjennomsiktig og mønster overlegg. Bruk disse funksjonene for å gi din header et profesjonelt utseende.

6 Klikk på "File" og deretter "Sett inn bilde". Velg et bilde fra harddisken din ved å klikke på den, og deretter vil det vises på dokumentet inne i en boks. Mens innsiden av denne boksen, kan du dra, erstatte, endre størrelse og snu bildet. Klikk ut av det for å lagre endringene.

7 Lag tekstbokser på samme måte som du laget header, og plassere dem hvor du vil teksten skal vises. Endre farge, størrelse og plassering av disse tekstboksene på samme måte som du gjorde spissen. Sett inn bilder mellom tekstbokser hvis du ønsker det.

8 Eksperimentere med en rekke forskjellige posisjoner, oppsett, farger, størrelser og stiler. Bruk lagpaletten å overlappe tekst og bilder. Dra og slipp tekst og bilder til du er fornøyd. Du vil bare lære det grunnleggende ved å eksperimentere med de tilgjengelige verktøyene.