Hvordan Tegn en Flytskjema for CSS Hierarki

Som CSS (Cascading Style Sheets) tar plassen til repetitive HTML-koder i moderne nettside programmering, kan det bidra til å utarbeide et flytskjema over hva nettleser prioriterer er for å finne ut hva dine stiler faktisk vil se ut på lastetid. Du kan gjøre dette ved å finne ut hvor du har plassert koder eller utelatt koder, tar hardware hensyn og vite om de prioriteringer som programvaren tildeler.

Bruksanvisning

1 Tegne en boks på bunnen av din stykke papir. Dette er standardnettleseren. Hvis ikke lenger stil er definert, vil elementet ha attributtene til standard.

2 Tegn en boks over det. Dette er din eksternt stilark (ikke inkludert i stikkord. Den eksterne CSS-kode kan selv være i en annen fil.

3 I en tredje boksen ovenfor den eksterne CSS er et internt stilark, noe programmert innsiden av åpningen HTML-koder. Dette vil trumfe en ekstern stil attributt.

4 Tegn en fjerde boksen øverst. Dette er dine spesifikke HTML-koder og skilletegn, som vil bli prioritert i løpet av noen utenfor verdier. Så vil håndkodet stil alltid bli gjenkjent.

5 Lag tegninger knyttet til dette hierarkiet representerer add-on-filer og andre "stykker", enten programvare eller maskinvare, for å vise hvordan CSS og HTML koder kan de fleste raskt lagt til eller endret av en annen bruker. Denne guiden vil være nyttig hvis du trenger å gå inn og bare endre en verdi.