Hvordan Tegn en fugl i MS Paint

Tegning på en datamaskin kan bli mye moro, spesielt hvis du bruker MS Paint. Fra kompliserte bilder til enkle tegninger av dyr, MS Paint tilbyr mange ulike verktøy og farger å bruke.

Bruksanvisning

1 Åpne MS Paint fra programmenyen på datamaskinen. Du bør finne det under "Tilbehør". En blank side for deg å trekke inn vil vises.

2 Venstre-klikk på den ovale verktøy i nedre venstre hjørne av verktøykasse. Velg en farge som du vil bruke til å trekke kroppen av fuglen. Du må velge en farge hver gang du bruker et nytt verktøy eller ønsker å endre farger.

3 Klikk på siden på det stedet der du ønsker å trekke fuglen og hold nede museknappen mens du flytter over på siden. Stopp når det ovale er den størrelsen du vil den skal være.

4 Velg buet linje verktøyet og den fargen du vil fuglens hals for å være. Tegne en rett linje fra kroppen til det øvre parti av malingen siden. Bruk musen til å klikke på linjen og dra den inn i en "S" -form for halsen. Når du klikker på siden igjen, vil du ikke være i stand til å omforme linje. Gjenta dette trinnet for å fullføre fuglens hals.

5 Velg oval verktøyet og den fargen du ønsker for hodet på fuglen. Tegn en liten oval eller sirkel på toppen av de buede linjer.

6 Velg blyantverktøyet og den fargen du ønsker å trekke fuglens bein og føtter. Tegn en etappe av gangen. Legg frem til enden av hvert ben.

7 Hold blyanten verktøyet ditt og velge den fargen du vil bruke til å legge til et nebb til fuglen. Nebbet skal se omtrent slik en liten trekant med den brede enden koblet til hodet på fuglen, eller du kan tegne et åpent nebb ved å tegne to slanke trekanter med en liten plass i mellom dem. Velg en mørkere farge og bruke blyant for å tegne neseborene i fuglens nebb.

8 Velg en farge for øynene og bruke blyant til å tegne øyne på hodet på fuglen.

9 Bruk blyant og alle farger som du ønsker å legge til detaljer til fuglen inkludert fjær eller en linje for å skille Belly fra resten av fuglens kropp.

Hint

  • Bruk viskelæret (det ser ut som en gul firkant) for å slette eventuelle feil som du make.Double-klikk på en farge for å få tilgang til alternativet for å opprette egendefinerte farger.