Hvordan Tekst en mobiltelefon fra datamaskinen

Hvordan Tekst en mobiltelefon fra datamaskinen


Populariteten til Short Message Service tekstmeldinger på mobiltelefoner er ubestridelig. SMS er praktisk for å sende korte, informative tekster selv i støyende omgivelser og uten å binde seg til potensielt lange samtaler. Selv om de fleste tekstene er sendt fra andre telefoner, kan du også sende dem fra datamaskinen. Enkelte leverandører tilbyr et webbasert teksttjeneste, men mange av dem blir flyttet til kunde bare områder for å forhindre uønsket spam på sine nettverk. Bruk av e-postprogrammet på datamaskinen, kan du sende en tekstmelding direkte til en mobiltelefon, så lenge du vet hvilken mobiltelefon leverandør mottakeren bruker.

Bruksanvisning

1 Åpne din e-klientprogramvare på datamaskinen eller logge inn på din online e-posttjeneste.

2 Åpne en ny melding sammensetning vindu.

3 Skriv inn mottakerens tekst adresse i Til-feltet. Denne adressen er 10-sifret telefonnummer uten bindestrek, etterfulgt av "@" og mobilleverandørens meldinger domene. Som et eksempel vil sende en melding til T-Mobile nummer 555-555-5555, skriv "[email protected]" i Til-feltet. Noen av de mer vanlige leverandør adresser er:

Alltel: ... @ message.alltel.com
Cingular AT & T: ... @ txt.att.net
Boost Mobile: ... @ myboostmobile.com
Cricket: ... @ mms.mycricket.com
Nextel: ... @ messaging.nextel.com
Rogers: ... @ pcs.rogers.com
T-Mobile: ... @ tmomail.net
Verizon: ... @ vtext.com
Virgin Mobile: ... @ vmobl.com

Hvis mottakerens meldings domenet er ikke på listen, kan du kontakte leverandøren for informasjon.

4 Skriv en melding i selve e-posten. Lengden på meldingen varierer blant tilbydere, men er vanligvis mellom 125 og 185 tegn, inkludert e-postadresse. Noen mobil-leverandører tillater bildevedlegg, men de kan kreve at mottakeren til en webside for å se vedlegg; enkelte leverandører ikke støtter multimedia epost-til-SMS i det hele tatt.

5 Send e-post som du normalt ville.

Hint

  • Ikke forvent å få et svar på tekstmeldingen. I nesten alle tilfeller er dette en enveiskommunikasjon.