Hvordan tekst fra datamaskinen

Tekstmeldinger er en rask og enkel måte å kontakte noen hvis du ikke kan ringe fra mobiltelefonen din. Du kan sende meldinger i USA og i utlandet, og legge ved bilder eller videoer sammen med teksten. Men texting ikke kommer billig, og hvis du teksten mye, sjansene er du vil motta en ganske stor regning fra tjenesteleverandøren i slutten av måneden. Det er der online texting kommer hendig, som noen nettsteder tilbyr tekstmeldinger tjenester uten kostnader.

Bruksanvisning

1 Gå til Text4Free nettsted (se lenke under Referanser), som tilbyr gratis tekstmeldinger til amerikanske og internasjonale tilbydernes mobiltelefoner.

2 Bla nedover siden til "Send gratis SMS" delen og skriv inn telefonnummeret til mottakeren (ingen streker, for eksempel 1234567890) og velger mobiloperatør fra rullegardinmenyen. Klikk på "Klikk for å legge til flere mottakere" knappen hvis du sender den samme teksten til flere personer. Text4Free lar deg sende tekstmeldinger til opptil ti personer på samme tid.

3 Skriv inn meldingen du vil sende i tekstboksen plassert i seksjon to av websiden. Du kan ikke overskride en grense på 140 ord.

4 Velg antall tekstmeldingene du ønsker å sende fra rullegardinmenyen i avsnitt tre (én, fem eller ti meldinger om gangen). Husk at hvis du har valgt mer enn én mottaker i første trinn eneste meldingen vil bli sendt til hver person.

5 Klikk på "Browse" -knappen i avsnitt fire av nettsiden hvis du vil legge ved en video, en sang, eller et bilde med meldingen. Naviger til plasseringen av filen på harddisken i nettleservinduet, og dobbeltklikk på den for å feste.

6 Skriv inn teksten som kreves i § fem av websiden og klikk på "Send melding (er)!" knapp. Tiltaket for å skrive inn en tildelt kombinasjon av bokstaver og tall beviser at du er en virkelig person og hindrer spybots fra å sende automatiske spam-meldinger til mobiltelefoner. Du vil bli bedt om å skrive inn et nytt sett med tegn før du sender en melding hvis du fikk det galt første gang.