Hvordan til å angre Bruke en disk Editor

Hvordan til å angre Bruke en disk Editor


Slette en fil ved en feil kan skje av mange grunner, men den gode nyheten er at filen ikke kan være borte for godt. Hvis du har slettet det nylig, kan du være i stand til å angre den med en disk editor. Disk redaktører manipulere harddisken på den grunnleggende data nivå, noe som gjør dem ideelle verktøy for å grave rundt for å finne skjulte, slettede data.

Bruksanvisning

1 Undelete filen med WinHex. Denne disken redaktør beviser mer brukervennlig enn de fleste, og tilbyr en automatisk datagjenopprettingsfunksjonen. Du velger harddisken og utvidelse av filen du ønsker å angre (.doc, .jpg). Du kan også bruke File Recovery etter type funksjon for å gjenopprette alle tilgjengelige filer med en bestemt filtype. Per januar 2011, og koster EUR 37,73 (dette vil automatisk bli konvertert til ditt kredittkort valuta ved kjøp om nødvendig).

2 Undelete filen med DMDE. Dette disk editor gjør du angi hvilken mappe den slettede filen ble opprinnelig plassert i. Den skanner deretter mappen for å vise deg alle tilgjengelige filer til å angre. Hvis du ikke er sikker på utvidelsen, men vet hvor filen lå, kan dette være det beste alternativet. Per januar 2011, og koster $ 22,65.

3 Undelete filen med R-Studio. Dette programmet inkluderer en tilpasset IntelligentScan funksjon som kan gjenopprette ikke bare slettede filer, men slettet registernøkler, slettede boot poster og andre systemkomponenter. Som en bonus, det kommer også for Mac og Linux. Per januar 2011, og koster $ 79.99, men selskapet tilbyr en gratis demo.