Hvordan til å angre et program

Hvis du ved et uhell har slettet et program og ikke lenger har installasjonsplatene, er det ingen grunn til panikk om hvordan å få programmet tilbake. Windows inneholder et praktisk verktøy som kalles "System Restore" som fungerer som et system-wide "Angre" alternativet. Windows oppretter automatisk "gjenopprettingspunkter" når som helst nye oppdateringer er installert, programmer som er installert eller andre vesentlige endringer er gjort i operativsystemet. Bruke Systemgjenoppretting-verktøyet, kan du velge ønsket dato og tid i det siste til å gå tilbake i systemet.

Bruksanvisning

1 Åpne "Control Panel" via "Start" -menyen. Velg "System og sikkerhet."

2 Velg "Handlingssenter> Recovery." Klikk "Open System Restore".

3 Klikk "Next". En liste over tilgjengelige gjenopprettingspunkter vises. Velg gjenopprettingspunkt som passer best til tidsrammen som du slettet programmet. Det er lurt å gjenopprette til den siste gjenopprettingspunkt før slettingen. Gjenopprettingspunktene vil ha en beskrivelse ved siden av datoen for bedre sammenheng med hva som skjedde da at gjenopprettingspunktet ble opprettet.

4 Klikk "Next" når du har valgt gjenopprettingspunkt. Gjennomgå de valgte endringene og klikk "Finish". Windows vil komme tilbake systemet til valgt dato og den slettede programmet vil være tilbake på din datamaskin.