Hvordan til å angre slettede Meldingssystem

Systemgjenoppretting er et Windows-verktøy som kan brukes til å angre endringer i systeminnstillingene datamaskinens. Siden registernøkler er en del av systeminnstillinger datamaskinens, kan du bruke Systemgjenoppretting-verktøyet til å angre slettet registernøkler. Systemgjenoppretting fungerer ved jevne mellomrom ta "snapshots" av systeminnstillingene i Windows datamaskinens. Disse øyeblikksbilder, kalt "gjenopprettingspunkter", kan deretter brukes til å "skru tiden tilbake," og angre endringer i systeminnstillingene en datamaskins

Bruksanvisning

Gjenopprette registernøkler i Windows 7

1 Logg inn i datamaskinen med en administratorkonto.

2 Åpne Start-menyen. Type "System Restore" i "Søk" boksen. Trykk "Enter" på tastaturet for å starte Systemgjenoppretting veiviseren.

3 Klikk "Next" på trollmannens første ledetekst med tittelen "Gjenopprett systemfiler og innstillinger." Det neste spørsmål, med tittelen "Gjenopprett datamaskinen til den tilstanden den var før den valgte hendelsen", viser en liste over de seneste gjenopprettingspunkter. For å se mer gjenopprettingspunkter, sette en hake i boksen ved siden av "Vis flere gjenopprettingspunkter."

4 Velg et gjenopprettingspunkt som er datert før når registernøkkelen (e) ble slettet. Klikk "Scan for berørte programmer" for å se gjennom en liste over hvilke program (e) vil bli utført ved å utføre en systemgjenoppretting, med den valgte gjenopprettingspunkt. Etter at skanningen er en komplett, vil en dialogboks med lister alle programmene som vil bli påvirket av de påfølgende endringer. Disse programmene må installeres på nytt etter at systemgjenopprettingen er fullført.

5 Klikk på "Close" for å lukke dialogboksen. Klikk "Next" for å gå videre til neste spørsmål. Klikk "Ferdig" for å angre slettet registernøkler.

Gjenopprette registernøkler i Windows XP

6 Logg inn i datamaskinen med en administratorkonto.

7 Klikk "Start" gå til "Alle programmer" (eller "Programmer"), velg "Tilbehør" gå til "System Tools", velg deretter "System Restore" for å starte Systemgjenoppretting veiviseren.

8 Velg "Gjenopprett datamaskinen til et tidligere tidspunkt" på trollmannens første meldingen som leder deg til ", velg oppgaven du ønsker å utføre." Klikk "Next".

9 Klikk på en uthevet dato i kalenderen før når registernøkkelen (e) ble slettet (bare uthevet datoer inneholde gjenopprettingspunkter). Klikk "Next".

10 Klikk "Next" igjen på "Bekreft gjenopprettingspunkt" spørsmål.

Hint

  • I tillegg til registerinnstillinger, Systemgjenoppretting-verktøyet også påvirker Windows-systemfiler og programinnstillinger. Det betyr imidlertid ikke påvirke personlige filer som dokumentfiler, bilder og musikkfiler og e-post.