Hvordan til e-post din CV for Yahoo! Jobs

Hvordan til e-post din CV for Yahoo! Jobs


Yahoo! Jobs, også referert til som "HotJobs", ble kjøpt av Monster Worldwide, Inc. i 2010. HotJobs er rapportert til gjennomsnittlig 12,6 millioner unike besøkende per måned (2010) og er en av de mest populære jobbportaler i USA . Sende din CV til Yahoo! Jobs i stor grad øker sjansene for å bli sett av en rekrutterer, blir akseptert til et intervju og finne den jobben du er ute etter. Nettstedet lar deg laste opp en oppdatert CV eller lage en ny.

Bruksanvisning

1 Pass på at du har en CV som er et tekstdokument - generelt, er det vanligste Microsoft Word. Din CV kan også være i HTML-format. Uavhengig av format, må den være mindre enn 100 kB. Finn din CV på datamaskinen. Du vil laste den opp til nettstedet slik at du kan være lurt å lagre en kopi til skrivebordet ditt, siden det vil være raske til å finne når du blir bedt om å laste opp.

2 Gå til hotjobs.yahoo.com. Klikk på "Mine CV" hvis du har en Yahoo-konto (ID), angir du den og passordet ditt. Hvis ikke, nederst til høyre på siden er en hyperkobling for å opprette en Yahoo! ID. Det bør ta mindre enn fem minutter. Bare skriv inn ditt navn, fødselsdag, country og den nødvendige informasjonen. Siden du gjør dette for å sende inn din CV ved å velge en e-post som er generisk og moden. Hvis du også ønsker å opprette en personlig konto på et annet tidspunkt, kan du opprette en e-post som: "[email protected]" eller [email protected] For e-post din CV, kan du bruke ditt navn og en kombinasjon av tall.

3 Gå til CV opplastingssiden hvis du har en Yahoo! ID. Klikk på "Browse". Finn din CV på datamaskinen. Klikk på dokumentet, og deretter "Open" og deretter "Last opp". Hvis du trenger for å lage en CV, kan du gjøre dette på egen hånd eller sammen med andre Microsoft-mal. Hvis du ønsker å bruke Yahoo! tjenester, klikk på høyre side av skjermen der det står "Opprett en ny CV." Hvis du klikker på "Resume Builder", vil du bli gitt trinnvise instruksjoner for å lage din CV på nettet. Velg format, skriv inn din kontaktinformasjon, arbeid historie og all relevant informasjon. Når du er ferdig, vil du bli gitt en mulighet til å sende den til Yahoo! Jobs. Hvis du klikker på "Text Editor," vil du bli dirigert til en side for å laste opp din nåværende CV, redigere den og forhåndsvisning før du sender den videre til Yahoo! Jobs.